Adviesportaal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Taxi service in de regio Maastricht Airport

Taxi service in de regio Maastricht Airport

Maastricht Aachen airport is het enige regionale vliegveld in Nederland dat naast passagiers ook vracht vervoerd. Met ongevver 100.000 reizigers in het afgelopen jaar is het een vrij klein en compact vliegveld. Vooral voor reizigers van en naar de Euregio is Maastricht Aachen Airport het begin- of eindpunt van hun reis. Met voornamelijk bestemmingen in Zuid-Europese landen is het voor zowel de particuliere als zakelijke reizigers een goede vluchthaven in het zuiden van Limburg.

Taxi van en naar de luchthaven

De reis begint en eindigt veelal niet met een vliegtuig. Als u van of naar het luchthaven gebracht wilt worden, kunt u beter kiezen voor een taxi service dan voor het OV. In een taxi bent u altijd verzekerd van een comfortabele en veilige reis. De bestuurders brengen u rechtstreeks naar de vertrekhal of komen u halen bij de aankomsthal van het vliegveld. Dit scheelt u of uw klanten uiteraard een hoop kostbare tijd.

Taxi Blue uit Maastricht is een hoogkwaliteits taxiservice met jarenlange ervaring op het gebied van zakelijk vervoer in de regio van Maastricht Airport. Ze beschikken over enkele hoogwaardige auto’s van diverse Mercedes klassen. De professionele chauffeurs bieden u of uw zakelijke klanten een plezierige reis van of naar het vliegveld. Ze kennen de regio rondom Maastricht als geen ander en zorgen ervoor dat u veilig en snel op uw bestemming zult aankomen.

Maar ook voor ritten van en naar andere luchthavens kunt u bij Taxi Blue terecht. Naast het gebruikelijk vervoer bieden ze ook groepsvervoer en zelfs een VIP service aan. Via de site van Taxi Blue kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor uw zakelijke ritten. De taxiservice van Taxi Blue is 24/7 bereikbaar voor al uw reizen van en naar de regio van Maastricht. Kijk voor meer informatie over hun diensten op de website www.taxiblue.nl