Adviesportaal
Image default
MKB

Arma: Meer dan Verhuur, Een Belofte van Kwaliteit en Service

Specialistische Machines

Arma staat bekend om haar toewijding aan kwaliteit en de verhuur van uitsluitend professionele machines. Deze specialistische apparatuur garandeert een optimaal resultaat voor elk project, groot of klein. Het is een begrip in de sector dat als je een machine van Arma huurt, je voor de top van de markt kiest. http://www.machineverhuur.nl/

Ervaren Professionals

Elk bedrijf is zo sterk als zijn zwakste schakel. Gelukkig heeft Arma geen zwakke schakels. Met een team dat bol staat van ervaring – sommigen hebben zelfs meer dan 25 jaar in de verhuur en/of bouwsector doorgebracht – kunt u erop vertrouwen dat het advies dat u krijgt doordacht en betrouwbaar is. Deskundigheid en behulpzaamheid zijn de kernwaarden van het verhuurteam van Arma.

Ongeëvenaarde Service

Arma gaat verder dan alleen het verhuren van machines. De service van het bedrijf is wat het echt onderscheidt. Machines worden jaarlijks gekeurd, wat zorgt voor extra gemoedsrust bij de huurders. Maar de service stopt hier niet. Arma biedt een transportdienst om goederen af te leveren op elke gewenste locatie. En mocht er ooit een probleem ontstaan, dan is de 24-uurs service van Arma slechts een telefoontje verwijderd.

Daarnaast, omdat keuringen tot de dagelijkse routine van Arma behoren, kunnen zij ook uw materieel keuren op verzoek. En over zorgen gesproken: de gehuurde goederen zijn extern verzekerd, waardoor u zonder zorgen kunt opereren.

Advies en Offertes

Elk project is uniek, en Arma begrijpt dat. De medewerkers van Arma denken proactief mee om de perfecte verhuuroplossing voor uw specifieke situatie te vinden. Besparingen zijn vaak mogelijk dankzij de uitgebreide kennis en ervaring van het team. En voor die persoonlijke touch? Een vertegenwoordiger van Arma komt, indien gewenst, persoonlijk langs om specifieke locaties te bekijken en gedegen advies te geven.

Altijd Voorradig

Niets is frustrerender dan een perfecte machine vinden en ontdekken dat deze niet op voorraad is. Bij Arma is dat geen probleem. Alle machines die in de catalogus of webwinkel staan, zijn daadwerkelijk beschikbaar. Hierdoor kan Arma vaak op zeer korte termijn, of zelfs met spoed, te hulp schieten.

Assortiment

Het assortiment van Arma is zowel breed als professioneel. De leiding is voortdurend alert op noodzakelijke uitbreidingen van het assortiment. Hierdoor wordt het aanbod regelmatig verfijnd, meestal door een specifiek verzoek van een klant.

Korte Lijnen, Snel Beslissen

Bij Arma zijn de communicatielijnen kort. Dit betekent dat als er een probleem ontstaat, er snel besloten kan worden over de juiste aanpak. U staat dus nooit lang in de wacht en krijgt snel een passende oplossing aangeboden.

Arma is niet zomaar een verhuurbedrijf. Het is een belofte van kwaliteit, service en professionaliteit. Of, zoals treffend wordt gezegd: “Arma geeft (financiële) ruimte”, en “Arma verhuurt wat u vraagt”.

http://www.machineverhuur.nl/