Adviesportaal
Image default
MKB

Veilig beeldzorg dat werkt voor iedereen !

Vcare beeldzorg dankzij veilig beeldbellen met Video connect

Het bieden van zorg op afstand is nu meer dan ooit van belang. Door corona is het ongelooflijk lastig om goede reguliere zorg te kunnen bieden aan mensen. Overheidsmaatregelen en toename in besmettingen maken het allemaal lastig om de juiste zorg te krijgen van bijvoorbeeld uw huisarts. Het is daarom noodzakelijk om innovatief te worden, flexibel te zijn en slim om te gaan met professionele communicatiemiddelen in de zorg. Bij Vcare doen we precies dat!

Al geruime tijd ontwikkelen wij in eigen huis applicaties voor de zorg die afgestemd zijn aan de wensen van de zorgprofessionals. Met onze nieuwste aanwinst, Video connect, hebben wij de juiste oplossing in deze lastige en onzekere tijd.

Beeldbellen op een veilige manier | Zowel 1- als 2-zijdig

Om de zorg te kunnen voorzien van de meest volledige en betrouwbare beeldbeloplossing, brengen wij een belangrijke uitbreiding uit: Video connect: beeldzorg zoals u het kiest. Hiermee beschikt u over een veilige, makkelijke én flexibele beeldzorgoplossing. Ook zijn we trots om mede te delen dat continu werken aan nieuwe functies van onze beeldzorg app.

Nieuwe functies Video connect

  • Waar voorheen enkel 1-zijdig beeldbellen mogelijk was, is dit nu uitgebreid tot 2-zijdig beeldbellen. Tijdens het bellen kunt schakelen tussen beide manieren van bellen;
  • Het sturen van de videolink kan eenvoudig via e-mail of een sms. Dit maakt het dus geschikt voor iedere apparaat, zowel mobiel als tablet en desktop;
  • Onze applicatie is dermate slim dat u met uw mobiel zowel de voor- of achtercamera kunt gebruiken en zo ook makkelijk kunst schakelen.

Het gebruik van Video connect garandeert u super veilige en stabiele videobellen voor elk apparaat. Het mooie is dat Video connect ook is ontwikkeld als een standalone versie en dus te gebruiken is door iedereen!

AVG bellen in de zorg | Veilige beeldzorg

Wist u dat Vcare uniek is in het bieden van volledig AVG communicatie? Vcare beschikt namelijk over het ISO27001 en NEN7510. Deze keurmerken garanderen namelijk een hoge mate van procesmatige aanpak voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, bewaken, onderhouden en verbeteren van informatiebeveiliging, waarbij de NEN7510 een ontwikkelde norm voor Informatiebeveiliging voor de zorgsector in Nederland betreft. Dit heet alles te maken met de extra aandachtspunten in de zorg, zoals privacybescherming. Doordat Vcare beschikt over beide keurmerken is het voor zorg instellingen, maar ook voor bedrijven, die gebruik maken van Vcare connect een getuige hoe belangrijk zijn informatiebeveiliging vinden.

Het is dankzij deze hoge mate van kwaliteit dat Vcare AVG communicatie en AVG bellen kan aanbieden in de zorg. Doordat onze data niet over de traditionele internetlijnen Voip gaat, maar over een separatie communicatielijn kunnen we een hoge mate van privacy waarborgen van persoonsgegevens.

AVG videobellen voor (huis)arts bij Vcare

 Bent u al klant van Vcare, dan kunt u onze veilige cloudomgeving de Video connect app eenvoudig toevoegen. Vanuit onze cloudomgeving (Vcare connect) kunt u direct vanuit uw eigen omgeving een verbinding leggen met cliënten of patiënten die reeds in uw database staan. Door een sms en e-mail link te delen kan direct een beeldgesprek ontstaan tussen zorgverlener en zorgbehoevende. Daarnaast bieden we nog veel meer handige applicaties die direct beschikbaar zijn voor gebruik, zoals:

  • HIS en HAPIS integratie met Vcare integrator
  • Veilig gesprek opnemen tijdens bellen met Vcare records
  • Vmobile voor voordelig zakelijke telefonie
  • Automatisch terugbellen met Vcare call back
  • Agenda koppeling en automatisch roosterplanning met Vcare scheduler

Meer weten? Neem contact met één van onze adviseurs voor een gratis demo op locatie of veilig via beeldbellen :-). Stuur een mail naar info@vcareconnect.nl of bel ons op 088-4800900

 

https://www.vcareconnect.nl/