Adviesportaal
Image default
Huishoudelijk

Wat is het heet!

Ja dat horen wij de afgelopen maanden steeds vaker. Het lijkt wel dat Nederland steeds warmer wordt. De zomers zijn niet nat en maar rond de 20 graden. Nee, de zomers lijken wel rond de 30 en met uitschieters rond de 40 graden uit te komen. Veel mensen proberen hun woning zo koel mogelijk te houden. Overdag met de zon de gordijnen en de ramen dicht houden. Vaak kopen zij ook een ventilator, maar op een gegeven moment helpt dat niet meer. Het lijkt dat er alleen maar warme lucht vandaan komt. Tip: Airco kopen plus montage. Hiermee zorg je ervoor dat je huis ook echt koud gaat worden. Tevens kan deze airco er in de winter ook voor zorgen dat het behaaglijk warm gaat worden.  

Schaf ook een airco aan 

Veel mensen twijfelen of ze nu wel of niet een airco aan moeten schaffen. De aanschafprijs houdt dit vaak tegen. Maar wanneer je echt de kosten gaat uitrekenen merk je al snel dat je met een airco ook veel geld kan besparen. Je kan namelijk flink besparen op de stookkosten. Helemaal nu de gaskosten alleen maar duurder worden is de overstap naar een klimaatregelaar zeker aan te bevelen. Bovendien maakt dit apparaat weinig geluid, dus kan ook in de nacht aangehouden worden, terwijl jij gaat slapen.  

Wil jij hier meer over weten, neem dan contact op met Fenroy Klimaattechniek. Deze specialist kan je hier meer over vertellen en al binnen vier weken een airco komen monteren. 

https://www.fenroy.nl/