Adviesportaal
Image default
Huishoudelijk

Lemet, elektrische boiler met veel voordeel

Dit zijn de voordelen van een Lemet elektrische boiler

Ben je op zoek naar een goede elektrische boiler? Dan kun je kiezen voor een boiler van het
het Duitse Lemet. Een Lemet elektrische boiler is gemaakt voor snel warm water en energiebesparing. Bij Lemet weten ze als geen ander hoe belangrijk het is om snel warm water te hebben in je keuken of badkamer. Daarom hebben zij een aantal kwalitatieve boilers op de markt gebracht. Wat zijn de voordelen van deze Lemet boilers?

Langer warm water 

Een van de voordelen van een Lemet boiler is dat er gebruik wordt gemaakt van speciale materialen. Iedere boiler heeft een polyurethane foam isolatiewand met daar omheen een metalen buitenwand. Een boiler tot en met 10 liter heeft een kunststof buitenwand. Deze materialen zorgen ervoor dat het water in de boiler langer warm blijft. Het water blijft een stuk langer warm dan bij de meeste andere boilers en dit is een groot voordeel.

Forse energiebesparing

Het tweede voordeel van een Lemet boiler is dat je flink wat energie kunt besparen. In de boiler is een 2000 Watt verwarmingselement geplaatst dat het water snel opwarmt. Het opwarmen van water gaat dankzij dit verwarmingselement een stuk sneller; hiermee win je niet alleen tijd, maar ook energie. Dit levert in de meeste gevallen een forse besparing op

Speciale ECO serie

Ten derde is ook de speciale ECO serie van Lemet een groot voordeel. De ECOWAY serie heeft niet alleen de bovengenoemde voordelen van snel warm water en een isolatiewand, maar ook een digitaal display. Hiermee kun je in dagdelen programmeren waarin de boiler moet verwarmen. Ook kun je de temperatuur regelen dankzij dit display. Hiermee is Lemet elektrische boiler van de ECOWAY serie een van de meest energiezuinige boilers van het moment.

Meer weten? Kijk een s op de website van ElektrischeBoiler.EU

https://elektrischeboiler.eu/lemet-elektrische-boiler