Adviesportaal
Image default
Zakelijk

Bedrijfsruimtes in Wageningen huren

Ben je op zoek naar de perfecte plaats om bijvoorbeeld een meeting of een andere bijeenkomst te houden, maar weet je niet direct waar? Denk dan zeker eens aan het huren van een bedrijfsruimte in Wageningen! Zo combineer je de mooie voordelen van een externe vergaderruimte en Wageningen ineen.

 

Voordelen van externe vergaderruimte

Een externe vergaderruimte huren kan vele voordelen hebben ten opzichte van een meeting in je eigen bedrijfspand. Zo kun je een externe vergaderruimte perfect aan laten sluiten op het aantal deelnemers dat je uit wilt nodigen, bij zowel kleinere als grotere groepen. Met een te grote groep in een te kleine ruimte, of juist andersom, zorgt ervoor dat meetings een stuk minder effectief zijn. Door een ruimte te kiezen die goed aansluit bij de grootte van de groep, is er genoeg ruimte en intimiteit voor een waardevolle bijeenkomst.

 

Ook handig voor deelnemers: veel van deze ruimtes liggen op een makkelijk bereikbare plaats en alle benodigde faciliteiten zijn vaak al in deze ruimtes beschikbaar. Deelnemers zijn dus snel op locatie en zijn op deze manier minder reistijd- en kosten kwijt. Daarnaast scheelt het een hoop organisatie vooraf. Zo hoef jij je als organisator geen zorgen te maken over de aanwezigheid van koffie, thee of goede apparatuur en kunnen deelnemers verder ook onbezorgd aan de meeting deelnemen.

 

Een ander groot voordeel is dat een meeting op een andere locatie vaak enorm kan inspireren. Door even weg te zijn in een andere omgeving kun je opnieuw creatieve ideeën opdoen en beter werken. Een aantal ruimtes, zoals bijvoorbeeld de groene en sfeervolle bedrijfsruimtes van Garden Offices, zijn ingericht met een bepaald doel. Zo wordt je meeting nog succesvoller.

 

Voordelen van Wageningen als locatie

Wageningen biedt een hoop mogelijkheden voor elke vergadering. De stad is over het algemeen enorm goed te bereiken, zowel te fiets als met de auto of het openbaar vervoer. De provinciale weg die je bijvoorbeeld naar het Wageningen Business Park leidt, sluit direct aan op snelwegen A12 en A13.

 

Niet alleen de bereikbaarheid heeft voordelen: ook de omgeving van de stad zelf kan erg inspirerend zijn. Zo staat de stad, mede door het Business Park en de bekende University, bekend als een ideale plaats voor nieuwe ideeën en start-ups. Dit geeft een hoop inspiratie voor bijvoorbeeld brainstormsessies, netwerkdagen of welke bijeenkomst dan ook.