Adviesportaal
Image default
Gezondheid

Beste maaltijdvervangende shakes

Je kunt maaltijdvervangers voor verschillende doeleinden gebruiken. Mensen gebruiken ze vooral om af te vallen of om op drukke dagen voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Wilt u een maaltijdvervanger in uw dieet opnemen, maar weet u niet welke de beste is? Dan is het tijd om verder te lezen. In deze maaltijdvervangers review kom je er snel genoeg achter wat de beste maaltijdvervangers zijn!

Maaltijdvervangende producten vergelijken – hoe doe ik dat?

Om uit te zoeken welke maaltijdvervanger het beste is, heb ik alle soorten maaltijdvervangers vergeleken. Ik koos producten van verschillende merken en onderwierp ze aan mijn persoonlijke test. Voor deze maaltijdvervangingstest heb ik gekeken hoe elk product eruit zag, hoe het smaakte en welke ingrediënten het bevatte, maar ook hoeveel de prijs en de verzendkosten waren en of er kortingen waren. Nadat ik mijn eigen recensie had ingediend, heb ik ook de recensies van anderen bekeken om u, de lezer, een duidelijker beeld te geven. Ik heb ook gekeken of er abonnementen zijn bij bepaalde merken en welke extra’s je daarbij krijgt. Welke maaltijdvervanger naar mijn mening het beste scoorde, lees je hieronder!

1. Orangefit Diet – beste maaltijdvervanger in het algemeen.

Beste maaltijdvervangende consumentenbond 2021! Dit is het Orangefit Dieet. Deze maaltijdvervanger werd als beste beoordeeld in een test waarin 27 maaltijdvervangende producten werden vergeleken. De belangrijkste aspecten die werden onderzocht waren de samenstelling en de voedingswaarde van de afzonderlijke producten. Orangefit Diet was de duidelijke winnaar van deze test. U kunt lezen hoe enthousiast ik ben in mijn Orangefit review. Bovendien is dit product volledig veganistisch!

Gebruik dit plantaardige product als maaltijdshake en vervang er het ontbijt, de lunch of het avondeten mee. Dankzij de ingrediënten (allerlei vitaminen, mineralen en eiwitten) is het een volwaardige maaltijdvervanger. Gebruik 1 maaltijdvervangende shake per dag om uw gewicht te behouden. Gebruik er 2 per dag om uw lichaam te helpen afvallen.

Per Orangefit Diet maaltijdvervangende shake krijgt u 249 calorieën, 29 gram eiwit, 14,9 gram koolhydraten, 6,5 gram vetten en 30% vitaminen. Welke smaak is je favoriet? Kies je vanille of bosbes?

2e Body & Fit caloriearme maaltijd – beste prijs voor maaltijdvervanger, eiwit.

Bent u op zoek naar een maaltijdvervanger van een bekend merk? Misschien ken je Body & Fit al. Naast maaltijdvervangende producten biedt dit merk ook allerlei kant-en-klare shakes, voedingssupplementen en heerlijke repen. Van alle door de Verbraucherzentrale geteste maaltijdvervangende shakes krijgt de Body & Fit shake ook een zeer goede beoordeling!

Deze Body & Fit maaltijdvervangende shake is geschikt als vervanging van één of twee maaltijden per dag. Deze Body & Fit maaltijdvervanger is geschikt voor gewichtsverlies, gewichtsbehoud en eiwitconsumptie. Je kunt deze eiwitshake gebruiken als maaltijdvervanger en zo twee vliegen in één klap slaan!

Eén dosis bevat 280 calorieën, geen toegevoegde suiker, 22 gram eiwit en 30% vitaminen en mineralen. Meng 2 maatscheppen met 250 ml water en schud goed alvorens te drinken.

3 Jake – Beste afslank shake veganistisch.

Is het voor u belangrijk dat uw maaltijdvervangende producten geschikt zijn voor een veganistische levensstijl? Met Jake maaltijdvervangers kunt u elke dag genieten van een plantaardige shake die rijk is aan eiwitten en andere essentiële voedingsstoffen. De eiwitten zijn afkomstig van diverse plantaardige bronnen en de vetten zijn onverzadigd. Dit maakt de Jake maaltijdvervanger een verantwoorde keuze!

Grijp niet langer naar ongezonde snacks en vervang uw maaltijd door een goed verzadigende shake die uw lichaam geeft wat het nodig heeft. De shake is gemakkelijk te bereiden en kan op elk moment en op elke plaats worden gedronken. Zo kun je altijd voor je lichaam zorgen, waar je ook bent.

Eén verpakking is genoeg voor 20 shakes. Grotere verpakkingen zijn ook verkrijgbaar met 40 of 80 porties. U kunt kiezen uit zes verschillende smaken en drie varianten. Er is een standaardvariant, een lichte variant en een variant die geschikt is voor atleten. Jake maaltijdvervanger is dus geschikt voor elke levensstijl. Ga je deze maaltijdvervanger kopen? Kijk dan zeker of er een maaltijdvervangende aanbieding is, dat scheelt vaak een hoop geld!

4. Optimum Nutrition Opti-lean Meal – beste maaltijdvervanger met weinig calorieën en weinig koolhydraten.

Bent u op zoek naar een caloriearme en koolhydraatarme maaltijdvervanger? Als het je doel is om af te vallen en je vetpercentage te verlagen, is dit een goede zaak. Zelfs als u afvalt, leveren maaltijdvervangers de voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft.

Optimum Nutrition Opti-lean Meal bevat slechts 200 calorieën en 1,5 gram suiker per dosis. Koolhydraten zijn hoofdzakelijk suiker, en zoals u kunt zien bevatten deze maaltijdvervangende producten daar heel weinig van. Terwijl veel merken beweren “suikerarm” te zijn, is Optimum echt suikerarm. Het bevat ook 25 gram eiwit per dosis. Ideaal voor atleten! Koop je deze maaltijdvervanger in vanille of chocolade?

5. Foodspring Shape Shake 2.0

Een andere maaltijdvervanger voor gewichtsverlies die goed scoort is de Foodspring Shape Shake 2.0. Deze wordt beoordeeld met 4,1 van de 5 sterren, gebaseerd op ongeveer 2.000 beoordelingen. Dat is een goed teken! De Foodspring Shape Shake 2.0 is verkrijgbaar in 7 verschillende maaltijdvervangende smaken: vanille, cookies & cream, chocolade, aardbei, kokos crisp, chocolade pindakaas en chocolade amandel.

Een pot Shape Shake 2.0 van Foodspring bevat 900 gram. Dit betekent dat u met één pak 15 porties kunt bereiden. Foodspring Shape Shake 2.0 helpt u om op een gezonde manier af te vallen. Dus geen crashdieet en geen jojo-effect, maar duurzame resultaten op de lange termijn. Met deze maaltijdvervangende producten vermindert u uw calorie-inname, maar krijgt u toch de juiste voedingsstoffen binnen. Je kunt twee maaltijden per dag vervangen. Als u gezond eet, zult u op een verantwoorde manier gewicht verliezen.

Om Foodspring Shape Shake 2.0 te bereiden. Giet 350 ml water in een shakebeker, voeg 60 g Shape Shake poeder toe en shake gedurende 20-30 seconden. Dan kun je het opdrinken! Trouwens, je krijgt de shakebeker gratis bij je bestelling. Als u er al een hebt en geen plastic wilt verspillen, kunt u de shakebeker uit uw winkelmandje halen. Milieuvriendelijk!

6 SlimFast

Met SlimFast kunt u snel en gemakkelijk een maaltijd vervangen. Heeft u weinig tijd om uitgebreid te koken of geeft u de voorkeur aan gemak? Met één maaltijdvervangende shake per dag bespaart u niet alleen tijd, maar ook moeite. Heb je liever chocolade chips of vanille? U beslist welke smaak maaltijdvervanger u wilt.

Met deze maaltijdvervangers kun je een gezonde maaltijd eten zonder toegevoegde suikers. Een portie bevat 15 gram eiwit en slechts 230 calorieën. Met één shake per dag bereikt u al 30% van de dagelijks aanbevolen voedingsstoffen.

Het is ook gemakkelijk te bereiden. Voeg een schepje SlimFast-poeder toe aan een beetje water of magere melk en schud goed. Uw maaltijd is binnen een minuut klaar. Dit maakt het voor iedereen gemakkelijk om met SlimFast te beginnen. Dus koop deze maaltijdvervanger!

Belangrijke dingen om te weten over maaltijdvervangers

Ook al lijkt een maaltijdvervanger een ideaal product om gewicht te verliezen, toch zult u niet met elke maaltijdvervanger gewicht verliezen. Alleen met een suikervrije of suikerarme maaltijdvervanger kunt u op een gezonde manier afvallen. Veel maaltijdvervangende producten bevatten echter veel suiker en weinig eiwitten. Dit is geen goede combinatie. Uit onderzoek van de Consumentenbond is ook gebleken dat slechts weinig maaltijdvervangende producten op een gezonde manier gewichtsverlies bevorderen. Dit geldt zowel voor kant-en-klare shakes als voor repen.

Veel van deze producten bevatten weinig eiwitten, vezels en gezonde vetten. En heel veel suiker. Wilt u zelf beoordelen welke maaltijdvervanger voor u geschikt is/zijn en een gezond effect op uw lichaam heeft? Kijk op het voedingsetiket voor de hoeveelheid suiker (hoe minder hoe beter) en of het ten minste 25 gram eiwit per dosis bevat. Onder andere de shakes van Orangefit Diet, Foodspring en Body & Fit scoren zeer goed op deze punten en zijn dus zeer geschikt als maaltijdvervanger!

 

https://alle-info.nl/wat-is-de-beste-maaltijdvervangende-shake/