Adviesportaal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Goed geholpen door Securex!

Als ondernemer zijnde ben je maar al te trots op jouw team die zich dagelijks inzet voor het bedrijf. Dagelijks in de weer om het bedrijf nog succesvoller te maken. Dit houdt in dat je samen met het team druk bezig bent om het werk te verrichten. Helaas komt het dan wel eens voor dat je per ongeluk het loon te laat overmaakt. Wanneer dit te vaak voorkomt zal het team uiteindelijk gaan klagen. Zonde want dit kan voor onrust zorgen. Kies er dus voor om een externe salarisadministratie in te schakelen. Zo ben je bij Securex aan het juiste adres als je hier naar op zoek bent!

 

Niet alleen het verwerken van het salaris is hier mogelijk

Wanneer je een bedrijf wil vinden die graag met je meedenkt in alle oppervlaktes, dan ben je bij Securex aan het juiste adres. Ook wanneer er een calamiteit aanwezig is kan je hun inschakelen. Heb je bijvoorbeeld een probleem met een personeelslid en valt dit niet direct op te lossen? Dan kan je hun inschakelen en zij zullen dan bemiddelen op de juiste manier. Hierdoor sta je er nooit alleen voor en word je direct goed en snel geholpen. Uiteraard mag je hopen dat het niet nodig is om hun hiervoor in te schakelen. Je verwacht immers een team te hebben die graag met je meedenkt in oplossingen.

Voor een geschikte oplossing om het loon op de juiste datum over te maken wordt er aangeraden om Securex in te schakelen. Zij ondersteunen je hierin maar al te graag!