Adviesportaal
Image default
Financieel

Beleggen of het verkopen van of in beleggingspanden was nooit zo’n leuk feest

Het beleggen in een huis of bedrijfspand is investeren in vastgoedbelegging. Elk maand ontvangt u een premie van de huurders en dat bedrag is meestal procenten hoger dan dat het u kost. Het gevolg daarvan is dat u forse winsten kunt behalen. En aan de andere kant bouwt u tevens een pensioen op voor later, want vastgoed in Nederland blijft op lange termijn stijgen in waarde.

Beleggers handelen daarnaast ook veel in beleggingspanden. Zo blijft niet iedereen op dezelfde plek wonen, maar wat ook veel gebeurt is dat beleggers groeien naar grotere panden. Er worden als het ware vastgoed portefeuilles opgebouwd en daarvoor worden er ook soms beleggingspanden verkocht.

Echter is het verkopen van een verhuurd beleggingspand toch wel even een net iets ander verhaal dan bij een gewoon normaal huis. Bij verhuurde woningen draait het namelijk om rendement en verhuur perspectief. Meer leren of een beleggingspand verkopen? Ga dan direct naar De Nationale Vastgoedportefeuile! Uw beleggingspand verkopen kan via hen tegen de beste verkopprijs! Zij zijn mede gespecialiseerd in verhuurde woningen, bedrijfspanden en ook gewoon niet-verhuurde woningen.

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/beleggingspand-verkopen/