Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Vastgoedadvies op maat verkrijgbaar in cursus vorm of presentatie

Vastgoedadvies op maat verkrijgbaar in cursus vorm of presentatie

Sinds begin januari 2021 heeft vastgoedbedrijf Sons Real Estate haar adviesprogramma’s gepubliceerd. Het is nu dus mogelijk om ook als particulier opgeleid te worden tot professioneel vastgoedbelegger. Wij bieden verschillende varianten cursussen aan waaruit u een keuze kunt maken. Door het volgen van onze cursus kunt u op korte termijn zelf aan de slag als vastgoed adviseur. 

Flexibiliteit

Bent u ondernemer of particulier? Of heeft u weinig tijd om te leren ondernemen in de vastgoedwereld? Sons Real Estate maakt het sinds 2021 mogelijk om deze kennis bij te brengen op de manier die voor u het beste werkt. Na aanmelding en een eventueel kennismakingsgesprek, wordt gezamenlijk gekeken naar het (voor u) best passende vastgoed cursus- en advies programma. Het verkrijgen van vastgoedadvies op maat is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Aangepaste cursussen en vastgoedadvies op maat

Sons Real Estate biedt drie progamma’s aan, waaronder:

  • Aankoopbegeleiding (tot maar liefst 7 bezichtigingen)
  • Spoedcursus (omdat juist wij begrijpen dat het soms snel moet)
  • Vastgoedadvies op maat

Waarom men graag kiest voor vastgoedadvies van gerenommeerde vastgoedhandelaren zelf?

Sons Real Estate is van oudsher een bouwonderneming die is uitgegroeid tot een vastgoedbedrijf met een technische afdeling, een sales afdeling en sinds kort dus ook een educatie-afdeling. De kennis en ervaring in dit bedrijf wordt ten volste beschikbaar gesteld aan een ieder. Voor persoonlijke ontwikkeling in de kennis van de vastgoedwereld kunt u bij ons terecht. Maak nu kennis met alle facetten die de vastgoedwereld te bieden heeft en ontdek waar uw persoonlijke kansen liggen

https://sonsrealestate.nl/vastgoedadvies/