Adviesportaal
Image default
Dienstverlening

Wat zijn PKVW sloten?

PKVW is de afkorting voor politiekeurmerk veilig wonen en een slot met het keurmerk is dus goedgekeurd. Een slot dat de PKVW keurmerk heeft word vooraf streng gecontroleerd en pas het aan alle eisen voldoet krijgt het zo een keurmerk.

De politiekeurmerk veilig wonen werd in het leven geroepen om consumenten te wijzen op een veilige wijze van wonen. Zo krijgt niet alleen een slot de PKVW keurmerk maar ook bedrijven kunnen het aanvragen. Het bedrijf dat het aanvraagt wordt vervolgens ook gecontroleerd voordat ze het keurmerk krijgen. Een slotenmaker Den Haag kan het bijvoorbeeld aanvragen.

Een slotenmaker Den Haag bedrijf monteert duizenden sloten per jaar en daarom is zo een keurmerk wel belangrijk voor het bedrijf. Klanten kunnen zo zien dat het bedrijf volgens de hoogste kwaliteit werkt en dat het aan de eisen van de politiekeurmerk veilig wonen voldoet. Monteurs van de slotenmaker Den Haag bedrijven moeten dan ook regelmatig bijscholing volgen om alle certificaten bij te houden.

Een slotenmaker Den Haag kan PKVW sloten monteren volgens de richtlijnen waardoor de woning veel veiliger is. Kans op buitensluiting door een defecte slot wordt zo ook veel kleiner. Ook inbrekers wordt het moeilijker gemaakt en de PKVW sticker schrikt de meeste criminelen al snel af.

slotenmaker-denhaag.nl/

slotenmaker-den-haag.com/