Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Woontips

In de categorie zuinige woontips vragen we de aandacht voor ATAG, een Nederlandse fabrikant van cv-ketels en zonne-energie systemen. De geproduceerde systemen zijn degelijk en betrouwbaar en bovendien altijd vernieuwend. Het is echter vooral goed om te weten dat de ketels van ATAG tot de zuinigste ketels die er bestaan behoren. De hr ketels bieden het hoogste rendement en bovendien staat ATAG bekend om de lage kosten die je tijdens de levensduur van de ketel hebt.

Koop de meest energiezuinige ketel die er is en bespaar vanaf de eerste maand

Meestal gaan woontips over hoe fraai iets is en hoe sfeervol bepaalde producten kunnen zijn. Als we ons richten op zuinige woontips, dan borrelt ATAG steeds weer omhoog. Met een ATAG hr ketel koop je de meest zuinige ketel die jij je maar kunt wensen. En let op; de woontips hebben geen betrekking op slechts een ketel van ATAG, maar op een serie ketels die allemaal erg zuinig zijn en je vanaf de eerste maand al geld laten besparen op je energierekening.

Met de slimme thermostaat bedien je op afstand, 24/7

En nu we het toch over woontips hebben, als je een ATAG ketel in de vorm van de i28CZ, de i28ECZ, de i36CZ of de i36ECZ aanschaft en neem je er de all-in service bij, dan krijg je ook nog eens een slimme thermostaat cadeau. Op die manier kun je nog meer op je energie besparen. Maar er is uiteraard meer dan geld alleen; met een slimme thermostaat bedien jij met de app op je smartphone je verwarming en ook als er storing is, meldt de slimme thermostaat zich bij je. Een ding is zeker, je huis binnenstappen en eerst verkleumen omdat de verwarming nog warm moet worden is er niet meer bij.

Economizer zorgt voor extra besparing

We willen het wat betreft onze woontips niet al te technisch maken, maar de nieuwste hr ketels van de Nederlandse producent ATAG staan bekend om snel veel warm water in een constante flow. En laten we je verder nog meegeven dat de warmtewisselaar van ATAG het verschil maakt bij de hr ketels. Ook de snelheid wordt alom geprezen, net als de ATAG Onze Zone wifi thermostaat. Om een laag energieverbruik te garanderen, heeft de hr ketel van ATAG een Economizer. Deze is direct onder de warmtewisselaar geplaatst en staat borg voor nog minder energieverbruik zeker op warm tapwaterbereiding en een hoger tapdebiet.

ATAG is een merk om goed te onthouden

In het kader van onze woontips is ATAG toch al een merk om te onthouden. Hoewel ATAG Nederlandse roots heeft, is het ondertussen in meer dan 150 landen actief en werden al meer dan zeven miljoen ketels verkocht. Dat zegt niet alles natuurlijk, maar wel heel veel.