Adviesportaal
Image default
Dienstverlening

Concrete afspreken bij Scheiden Zonder Zorgen

Een scheiding is een behoorlijk ingrijpende fase in je leven. Het belangrijkste is dat de communicatie zo goed mogelijk verloopt. Concrete afspreken kunnen worden gemaakt als je kiest voor Scheiden Zonder Zorgen. Een ervaren mediator zorgt voor de nodige begeleiding en kan je goed adviseren over zaken rondom kinderalimentatie, partneralimentatie en de kinderen. Hierdoor ben je er zeker van dat je scheiding financieel, emotioneel, juridisch en fiscaal zo goed mogelijk af kunt ronden. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait, toch?

 

De taken van een mediator tijdens het proces

Scheiden zonder zorgen verloopt het beste als je kiest voor een ervaren mediator die kennis van zaken heeft. Een mediator van Scheiden Zonder Zorgen zorgt ervoor dat jullie op de best mogelijke manier blijven communiceren tijdens de scheiding. Door deze communicatie in stand te houden, kunnen en beter afspraken worden gemaakt. Ook brengt de mediator jullie wensen beter in kaart en zorgt ervoor dat jullie over fezelde informatie beschikken.

 

Ontvang advies over alle financiën

Een scheiding is een behoorlijk emotionele traject. Maar heb je ook al een keer nagedacht over de financiële kant die daar bij komt kijken? Een mediator kan je ook alles vertellen over wat de beste keuze is als het aankomt op onder meer de gezamenlijke rekening en het koophuis. Wel zo fijn natuurlijk, want je bent er hierdoor zeker van dat er aan alles is gedacht. Meer weten over hoe mediaton precies plaats gaat vinden en wat de kosten zijn die hieraan verbonden zijn?

Neem dan eens een keer contact op met een mediator. Je kunt altijd vertrouwen op advies op maat en samen met jou wordt gezocht naar de best mogelijke oplossing.