Adviesportaal
Image default
Aanbiedingen

Amazon Prime Originals

Amazon Prime Originals

Prime Video heeft een uitgebreide verzameling originele tv-programma’s en films gemaakt door amazon. Deze omvatten komedies, drama’s, kindershows en meer. Hier zijn enkele van de beste Prime Originals.

 

The Tomorrow War

Met Chriss Pratt in de hoofdrol en geregisseerd door Chris McKay. The Tomorrow War is een sciencefiction-actiefilm over een groep mensen die zijn opgeroepen om te vechten in een toekomstige oorlog tegen buitenaardse wezens. De film heeft een geweldige cast en zit vol actiescènes waardoor je hem keer op keer wilt zien.

Sound of Metal

Riz Ahmed schittert in Sound of Metal, een film over een man die zijn gehoor verliest en moet kiezen tussen twee heel verschillende levensstijlen. Nadat hij verneemt dat zijn toestand alleen maar zal verslechteren, probeert hij weg te blijven van de middelen en de rockster-levensstijl die hij kent en waar hij van houdt. Dit blijkt echter moeilijk te zijn. De film won beste filmmontage en beste geluidsmontage bij de Oscars en werd ook genomineerd voor beste film.

Borat Subsequent Moviefilm

Borat Subsequent Moviefilm is het langverwachte vervolg op de film Borat uit 2006. Sacha Baron Cohen keert terug als het personage Borat, die op een nieuwe reis naar Amerika gaat om mensen over de verkiezingen te interviewen. De film is grappig, maar heeft ook veel politieke commentaren die je aan het denken zetten. Het heeft alle elementen van de eerste film, maar is ook in veel opzichten anders.

 

The Boys

The Boys speelt zich af in een wereld waar superhelden bestaan, maar gecorrumpeerd zijn door hun macht. Het is een duistere en gewelddadige show over een groep burgerwachten die het opnemen tegen de superhelden. De show zit vol actie en heeft een geweldige cast. Na slechts één aflevering te hebben gezien, wil je meer.

Good Omens

Good Omens is een fantasy-komedie gebaseerd op het boek van Terry Pratchett en Neil Gaiman. De show volgt een engel en een demon die samenwerken om de apocalyps te stoppen. De show zit vol humor en heeft een geweldige cast met onder meer David Tennant, Michael Sheen en Jon Hamm.

The Marvelous Mrs. Maisel

The Marvelous Mrs. Maisel is een comedy-drama over een vrouw die stand-upcomedy wordt nadat haar man haar verlaat. De show speelt zich af in de jaren vijftig en zit vol met historische details. Het is ook erg grappig en wordt geprezen om zijn sterke vrouwelijke karakters.

 

Er zijn veel geweldige Prime Originals om uit te kiezen, dus begin vandaag nog met kijken!