Adviesportaal
Image default
Cadeau

Zelf samenstellen en duurzaam

Een kerstpakket krijgen is altijd iets om naar uit te kijken, maar hoe tot is het als deze ook nog eens duurzaam is? Met een kerstpakket kunt u uw werknemers laten weten hoe blij u bent dat ze voor u werken. Het leuke is dat u hier uw kerstpakket zelf kan samenstellen, de opties zijn eindeloos. Het maakt niet uit hoe groot uw bedrijf is en voor hoeveel werknemers u een kleine duurzaam kerstpakket wil aanvragen. Het pakket bestaat uit verschillende items. Zowel het voedsel als alle andere items zullen volledig fair trade zijn. Dit betekent dat de boeren in goede omstandigheden werken en ze een eerlijke prijs krijgen voor de producten die ze leveren.

Biologisch in service en producten

De producten zijn ook nog een biologisch. Dit houdt in dat er geen chemische stoffen zijn gebruikt bij het produceren. Alles wat u ontvangt is dus volledig natuurlijk. Wanneer u vragen heeft of graag advies wil over het samenstellen van het kerstpakket dan helpen wij u graag verder. Neem dan ook gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch of over de mail. Daarnaast bent u van harte welkom in een van onze showrooms. Hier laten wij u graag alle mogelijke opties zien. Op deze manier creëert u een uniek kerstpakket die volledig bij u en uw bedrijf past. Pak nu nog uw kans om uw werknemers deze kerst eens goed in het zonnetje te te zetten met een duurzaam kerstpakket.

Kerstpakketten voor grote en kleine bedrijven

Als u een wat kleinere ondernemer bent, kan het een grote stap zijn om een kerstpakket aan te schaffen. Vaak is het een zeer duur grapje en lijkt het voor de grote ondernemers een aantrekkelijker aanbod dan de kleinere. Het is voor zoal klein en groot een aantrekkelijk aanbod met een betaalbare prijskaart eraan. Je kan zelf kiezen hoeveel je erin krijgt of wat het thema wordt van het pakket. Zo heeft u grip op de kosten en kunt u zelf bepalen hoe groot het pakket wordt. Als groter bedrijf kan dit in een hele grote oplaag maar is er ook mogelijkheid om onderscheid te maken en verschillende kerstpakketten te maken.