Adviesportaal
Image default
Cadeau

Een speciaal kraamcadeau kopen voor een dierbare

Is je beste vriendin bijna uitgerekend of word je voor de eerste keer oma of tante? Dan wil je een speciaal kraamcadeau kopen. Iets origineels, wat laat zien hoeveel de nieuwe baby en tevens de moeder, vader of ouders voor je betekenen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een geheel gepersonaliseerd cadeau. Een spaarpot, tandendoosje, verzilverde besteksetje, Disney baby spullen of misschien een mooi sieraad waar de naam van de baby op staat gegraveerd? Door een gepersonaliseerd kraamcadeau te kopen, geef je een blijvende een mooie herinnering voor later.

Een magische start met Disney baby spullen

Hoogstwaarschijnlijk genoot je toen je zelf nog kind was al van de vele verschillende Disney films. Misschien ben je zelfs wel een keer naar het magische Disneyland geweest waar je alle figuren uit de films in het echt hebt ontmoet. Zo waren, en zijn, Disney films niet alleen leerzaam met vaak een verborgen boodschap, ook komt er de nodige dosis humor in aan bod. Het is dan ook helemaal niet gek als jij voor een kindje Disney baby spullen wilt kopen. Zo mogen Mickey Mouse, Bambi, Simba en Dombo natuurlijk eigenlijk niet ontbreken in de opvoeding van een kind. Met Disney baby spullen maakt een baby vanaf de start van zijn of haar leventje, direct kennis met de magische wereld van Disney. Iets wat generatie op generatie zal voort blijven bestaan, nietwaar?

Waar kan ik een origineel kraamcadeau kopen?

De vraag is: waar kun je nu zo’n origineel kraamcadeau kopen? Een standaard kledingsetje van de HEMA of een cadeaubon van de Prénatal, vind je namelijk niet speciaal genoeg. De zoektocht naar iets origineels hoeft niet lang te duren. Bij Zilverdraakje ben je namelijk verzekerd van een bijzonder cadeau voor het nieuwe wondertje. Tevens kun je hier ook voor de nieuwe papa, mama, opa of oma iets speciaals bestellen. Zo kunnen de opa en oma to be, bijvoorbeeld verrast worden met een fotolijstje waar de echo in gedaan kan worden en waarop aangekondigd wordt dat zij grootouders zullen worden!