Adviesportaal
Image default
Aanbiedingen

Profall is er voor de beste rand- en valbeveiliging

Profall is een bedrijf waar je op aan kunt. Na jaren van plannen en twijfelen is het eindelijk tijd om de knoop door te hakken. We gaan een nieuw hoofdstuk beginnen met het bedrijf. Zo gaat de volledige interne structuur op de schop en komt er een grote verbouwing aan het pand. We willen ons focussen op innovatie en vernieuwing. We willen uitstralen dat we een transparant bedrijf is dat zich focust op de toekomst. Het plan is dat er vele nieuwe ruimtes ontstaan en dat we ook op het dak gebruik maken van de ruimte. Zo hebben we een prachtig plat dak met een mooi uitzicht. Dit is een ideale plek voor het personeel om tijdens pauzes helemaal tot rust te komen. We willen van dit dak een soort lounge area maken.

Hulp van Profall

Hier is alleen wel hulp van Profall bij nodig. Zo komt bij zo’n plan veel beveiliging kijken. Alles moet perfect geregeld zijn zodat alles erg veilig is voor het personeel. Hiervoor zijn er enkele bedrijven die we in kunnen schakelen. Na even op het internet gezocht te hebben kwam ik toch vrij snel uit bij Profall.

Over Profall

Profall is een bedrijf gespecialiseerd in rand- en valbeveiliging. Ze doen vele uiteenlopende projecten waarin ze de veiligheid op hoogte garanderen. Ze hebben vele producten op maat gemaakt die per project verschillen. Toen ik dit allemaal las begon ik meteen erg veel interesse te krijgen in Profall. Toen ik hun projecten bekeek werd dit vertrouwen alleen maar groter. Profall is een erg professioneel bedrijf die weet wat hij doet.

Resultaat

Ik besloot de samenwerking met Profall aan te gaan. Tot mijn grote geluk bleek dit een erg goede keuze. Profall dacht mee met ons en kwam met verschillende suggesties. Nadat we met een goed plan waren gekomen hebben ze alles ook goed uitgevoerd. Ik ben Profall erg dankbaar voor wat ze gedaan hebben. Mocht ik nog een keer zo’n soort probleem heb, dan weet ik zeker dat Profall me kan helpen. Ik zou hen aan iedereen aanraden.