Adviesportaal
Image default
Boeken en Tijdschriften

Laat jouw boek drukken of printen bij een professional

Heb je eindelijk het verhaal af waar je veel en energie in hebt gestoken en wil je dit nu graag als boek laten drukken? Of wil je graag een boek laten printen en vervolgens laten inbinden? Welke optie je ook kiest, je wilt de werkzaamheden natuurlijk wel door een expert laten uitvoeren. Zo ben je immers verzekerd van de beste kwaliteit. Bookadew is een specialist op het gebied van het drukken en printen van allerlei boeken. Twijfel je tussen het laten drukken of printen van je boek en wil je graag meer weten over deze twee mogelijkheden? De specialisten van Bookadew vertellen je graag wat de verschillen zijn en welke methode het best past bij jouw project.

Een scherpe prijs bij grote én kleine oplages

Wanneer je zelf een boek wil laten drukken kleine-oplage, zijn hoge kosten vaak onvermijdelijk. Drukkerijen vragen immers vaak een hoge toelage wanneer je een klein aantal wilt aanschaffen, omdat zij dezelfde handelingen moeten uitvoeren als bij een hogere oplage en dus toch veel kosten maken. Als je op zoek bent naar een drukkerij die het drukken en printen van jouw boek gemakkelijk en goedkoop maakt, dan zit je bij Bookadew helemaal goed. Bij dit bedrijf vinden ze namelijk dat het drukken en printen van een boek niet duur hoeft te zijn. Ze hanteren dan ook scherpe prijzen, ook bij een kleine oplage.

Bepaal zelf de hele opmaak van je boek

Bij Bookadew bepaal je helemaal zelf hoe jouw boek eruit komt te zien. Qua opmaak kies je namelijk zelf voor:

  • Het formaat
  • Het aantal pagina’s
  • Het soort cover (hard of soft)
  • De afwerking (lijmen of nieten)
  • De papiersoort (mat of glanzend)
  • Het type inkt (kleur of zwart-wit)

Vertel jouw wensen en krijg je droomboek

Wil je jouw boek voordelig laten drukken of printen? Dan weet je nu welk bedrijf je moet inschakelen. Vertel je wensen en de specialisten gaan meteen voor je aan de slag. Maatwerk is geen probleem en je krijgt zeker een prachtig resultaat.