Adviesportaal
Image default
Architectuur

Duurzaamheid als uitgangspunt bij deze architect voor een moderne woning

Wilt u graag een woning die nauwkeurig aansluit bij uw interieursmaak? Een huis met strakke vormen, veel lichtinval en een ruime indeling? Kies er dan voor om een moderne woning te laten ontwerpen door een professionele architect. In de voorbije jaren is de moderne bouwstijl steeds populairder geworden in navolging van industriële elementen binnenshuis. Vooral de verschillende combinaties van materialen en speelse geïmplementeerde structuren zorgen voor een in het oog springende woning, zowel qua interieur als exterieur. Grote ramen zorgen voor voldoende lichtinval, iets wat erg belangrijk is voor de gezondheid van mensen. Ruimtelijk biedt het ook extra voordelen, want uw ruimte lijkt groter wanneer er grote glasoppervlakten worden gebruikt.

Duurzaam bouwen voor meer woongenot

Een van de andere belangrijke veranderingen in woningbouw is duurzaamheid. De afgelopen tijd worden steeds vaker ‘groene huizen’ ontworpen en gebouwd, voorzien van warmtepompinstallaties en zonnepanelen. Als u een moderne woning wilt laten ontwerpen, kan de architect hier ook meteen rekening mee houden. Grote glasoppervlakten moeten bijvoorbeeld vervaardigd worden van goed isolerende materialen, het dak moet voldoende ondersteuning bieden voor het plaatsen van zonnepanelen en de luchtventilatie in uw woning moet optimaal geregeld zijn. Om dit allemaal goed op papier te krijgen, neemt u een professionele architect in de arm om het ontwerp van uw moderne woning te realiseren. Het woongenot is het allemaal waard.

Een persoonlijke benadering van uw ontwerp

Als u op zoek bent naar de ideale combinatie van een professionele architect en moderne woning, dan bent u bij Van der Doelen Architectuur op het juiste adres. Zelfstandig architect Jean-Sébert van der Doelen is persoonlijk betrokken bij het ontwerp van uw nieuwe woning en zorgt ervoor dat alle wensen worden geïmplementeerd in uw woning. Dankzij jarenlange ervaring weet hij precies wat de mogelijkheden zijn, maar ook waar de kansen voor u qua duurzaamheid liggen.

https://vanderdoelenarchitectuur.nl/