Adviesportaal
Image default
Aanbiedingen

Trouwkaarten passend bij je trouwhuisstijl

De vaccinaties gaan op dit moment supersnel en de besmetting gaan hard omlaag. Betere tijden breken aan kunnen we wel zeggen. We rollen  lekker de zomer in en het coronavirus verwdijnt langzaam naar de achtergrond. Het is weer tijd om alle leuke dingen op te pakken die we het afgelopen jaar helaas niet hebben kunnen doen. Dat kan van een mooie vakantie zijn, tot gewoon een hapje uit eten, naar de bioscoop of theater. Voor sommige geliefden stonden er grotere plannen op de agenda, zoals hun huwelijk. Een aantal hebben deze met een klein select gezelschap door laten gaan en andere hebben hun bruiloft verschoven naar dit jaar of zelfs naar volgend jaar.

Save the date, zorg dat iedereen op je huwelijk is

Nu er eindelijk weer getrouwd mag worden en de groepen steeds groter mogen zijn zien we dat dit najaar heel veel stelletjes het ja-woord tegen elkaar gaan zeggen. Na een jaar lang wachten is het eindelijk zover. Natuurlijk wil je dan wel dat iedereen erbij is! Stuur daarom naar al je gasten een save the date kaart zodat zij deze bijzondere datum in hun agenda vast kunnen leggen. Zo voorkom je dat mensen de datum al voor iets anders hebben gepland.

Trouwen doe je in stijl

En heb je alles al geregeld voor deze mooiste dag van je leven? Niet alle bedrijven hebben de coronaperiode overleefd. Misschien is jouw trouwlocatie wel failliet gegaan of is je datum al ingepikd door iemand anders. Het is een drukte van jewelste bij alle trouwleveranciers. Wat je ie ieder geval niet mag vergeten is het versturen van je huwelijkskaarten, dit doe je normaal gesproken zo’n 6 weken voor de grote dag maar het mag nu ook echt wel wat vroeger. Veel mensen hebben toch hun vakantie voor de zekerheid nog naar het najaar verschoven.

De dag dat jullie elkaar het ja-woord geven

En dan is het eindelijk zover, de dag dat jullie met elkaar gaan trouwen is aangebroken. Alle gasten zijn er en de ceremonie kan beginnen. Na de ceremonie is er de bruidstaart en aansluitend het diner. De dinertafel is natuurlijk aangevuld met mooie menukaarten in dezelfde stijl als de trouwkaart. Een trouwhuisstijl is dan ook superpopulair. Dan heb je al het drukwerk dat je nodig hebt voor je huwelijk in hetzelfde jasje. Dus zowel de trouwkaarten, menukaarten, welkomstbord, bedankkaarten, enz. 

https://koningkaart.nl/trouwhuisstijl