Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Zoek niet langer verder, hier vind je de beste elektrische boilers!!!

Zoek niet langer verder, hier vind je de beste elektrische boilers!!!

Het aanbod elektrische boilers groeit gestaag en dat is niet zo gek. Mensen worden steeds bewuster van het feit dat verduurzamen in je voordeel werkt. Dat elektrische boilers niet alleen goedkoop in aanschaf zijn maar dat ze ook veiliger en duurzamer dan ouderwetse gas ketels is bijna een open deur te noemen. Bovendien zijn elektrische boilers vrij eenvoudig zelf te installeren (scheelt ook weer in de kosten) en zijn ze verkrijgbaar in zo’n beetje elke soort en maat. Alleen; welke elektrische boiler is de beste?

De DAT-Aparici Eficiente Plus elektrische boiler voldoet sowieso aan alle eisen.

Deze nieuwe variant, een zeer energiezuinige boiler, lijkt in bepaalde opzichten enorm op zijn voorganger, de DAT-Aparici Eficiente, maar dit nieuwste model heeft een aantal punten die deze boiler bijzonder maakt en is hierdoor de beste in zijn soort en prijsklasse.

 

 

Al 75 jaar innovatie 

Het Spaanse bedrijf Nofer- Aparici produceert meer dan 75 jaar elektrische boilers. Dat ze verstand van zaken hebben is een understatement.
Hun kennis is zeer zeker groot genoeg om innovatieve en vernieuwende energiezuinige elektrische boilers op de markt te brengen. Zo ontstond de DAT-Aparici Eficiente Plus, bij de ontwikkeling van deze boiler hebben ze hun design kwaliteiten laten samensmelten met hun brede technische kennis op het gebied van elektrische boilers.

 

De DAT-Aparici Eficiente boiler was al een compacte designboiler,
maar met deze nieuwe snufjes steekt de boiler met kop en schouders boven de rest uit!

• 2 cilindrische tanks
•2 losse verwarmingselementen
• Een ECO controller 

 

Alle PLUS punten op een rijtje…

• Compact design

• 2 cilindrische tanks

• Sublieme isolatie

• Smart ECO Controller

• Droge weerstand

• Elektronische anodes

 

– Droge weerstand

Dit wil zeggen dat de verwarmingselementen niet in direct contact komen met het water (en dus kalk) wat in de boiler terecht komt. De elementen zitten beschermd in een omhulsel. Zo krijgt kalk geen kans om te hechten aan de elementen. Minder kalkafzetting op de elementen = minder energieverbruik!

 

– Elektronische anodes

Een magnesiumanode (deze wordt in de meeste boilers nog altijd gebruikt) die de glas emaille binnenketel normaal gesproken moet beschermen behoor je elke 2 jaar te vervangen. Ook niet onbelangrijk; elektronische anodes gaan tot wel 3 / 4 x langer mee dan de oude magnesium anodes! Minder vaak een anode vervangen = minder onderhoud. 

 

Veel minder kalkafzetting in de boiler, energiezuinig, minimaal onderhoud, dat maakt deze boiler puur goud!

Te koop via elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/