Adviesportaal
Image default
Aanbiedingen

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een e-sigaret?

Als je wil beginnen met vapen en dus een e-sigaret wil aanschaffen begin je vaak met een starter set. Hierin zitten alle benodigdheden voor de e-sigaret. Je kunt dan dus direct kijken of deze vorm iets voor je is en welke smaak je zou willen proberen. Waar je nog meer op moet letten bij de aanschaf lees je in deze blog.

Voor welke vorm ga je?
Je hebt verschillende vormen of modellen voor je e-sigaret. Je kunt kiezen uit een pod style e-sigaret, een pen style e-sigaret en een box mod e-sigaret. Een pod style is makkelijk vast te houden en biedt als extra voordeel dat je de coil niet hoeft te vervangen. Dit doe je namelijk al door de pod, waar de e-liquid ook in zit, te verwisselen. De pen style e-sigaret is een wat smaller model, een beetje in de vorm van een pen en is vaak het model dat gekozen wordt door mensen die overstappen van reguliere sigaretten. Tot slot heb je nog de box mod e-sigaret, die qua uiterlijk het meest weg heeft van een klein doosje. Dankzij het doosje kun je meer damp verzamelen en uitblazen. 

Kiezen uit smaken
Als je de vorm hebt gekozen kun je over naar de volgende keuze, namelijk die voor de smaak. In smaken kun je gelukkig makkelijk variëren, je kunt immers je e-liquid bijvullen wanneer het op is en je kunt dat doen met welke smaak jij wil. De meest gekozen smaak is nog steeds de tabakssmaak, die voornamelijk gebruikt wordt door mensen die willen stoppen of minderen met roken. Daarnaast heb je nog allerlei extra smaken zoals fruitsmaken en mentholsmaken. Dit gaat alleen wel verboden worden omdat het te aanlokkelijk was voor jongeren. Wanneer dit verbod precies ingevoerd gaat worden is nog niet bekend. 

Starterspakket
Weet je nou niet wat het beste bij jou past, of wil je de andere soorten wel eens proberen? Dan kun je er ook voor kiezen om een starterspakket te nemen. Hierin zitten de verschillende soorten zodat jij kunt bepalen of je meer iemand bent voor een pen-style e-sigaret, een pod of een boxmod. Kijk hiervoor bijvoorbeeld eens bij Smokesmarter voor e-sigaretten. 

 

https://www.smokesmarter.nl/