Adviesportaal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Regel uw verzuimbeheer met een efficiënt systeem

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u meer inzicht hebben in het verzuim van uw medewerkers? Bekijk dan eens de website van PreAct Verzuimregistratie. Dit bedrijf biedt een totaaloplossing aan voor verzuimbeheer. Hun systeem stelt u in staat om het verzuim van uw medewerkers te monitoren. Hierdoor krijgt u inzicht in de hoeveelheid en de redenen van het verzuim. Daarnaast kunt u signalen van hoog ziekteverzuim herkennen en hiervoor preventieve maatregelen nemen. Op deze manier kunt u het verzuim van uw medewerkers tegengaan en kunt u zelfs controleren of de processen binnen uw bedrijf goed verlopen.

Verbeter uw bedrijfsprocessen

Om tot een goed verzuimbeheer te komen, zijn er drie verschillende fasen. U begint met het registreren van de gegevens van uw medewerkers. Denk hierbij aan NAW-gegevens, maar ook informatie over het verzuim en salaris. Nadat dit duidelijk is, is het belangrijk dat uw huidige verzuimproces geanalyseerd wordt. Hoe gaat uw bedrijf op dit moment om met ziekte, hoe wordt alles geregistreerd en wat gebeurt er als een medewerker zich weer beter meldt? Door dit te analyseren krijgt u inzicht in de invloed die het verzuim heeft op uw bedrijfsprocessen. Daardoor kunt u ook gaan kijken naar hoe de balans tussen deze processen en het dat ziekteverzuim verbeterd kan worden. Door middel van een verzuimsysteem brengt u dit eenvoudig in kaart. Bij PreAct Verzuimregistratie begrijpen ze dat het implementeren en gebruiken van zo’n systeem lastig kan zijn. Daarom helpen de specialisten van dit bedrijf u hier graag mee.

Informeer naar de mogelijkheden

Het implementeren van een slim systeem voor het verzuimbeheer van uw bedrijf is een goede stap. U krijgt inzicht in de efficiëntie van werkprocessen en heeft een volledig overzicht van alle gegevens van uw medewerkers. Daarnaast krijgt u een eigen regiemodel. Door de jarenlange ervaring en de deskundigheid van PreAct Verzuimregistratie wordt u uitstekend geholpen bij alle stappen van het implementatieproces. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met PreAct Verzuimregistratie. Zij helpen u graag verder!

https://preact-verzuim.nl/