Adviesportaal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een praktische kantoorunit voor op de bouwplaats kopen?

Bouwprojecten van dichtbij kunnen volgen en bijsturen

Bouwbedrijven en klussenbedrijven die over een eigen kantoorunit beschikken op de bouwplaats, kunnen sneller en efficiënter werken dan ondernemingen die geen bouw-, kantoor- of schakelunit – zoals kantoorunits ook wel genoemd worden – hebben. Een goede unit voor het management op locatie betekent dat u dicht op uw personeel zit en bouwprojecten effectief en snel kunt bijsturen. Mochten er tijdens een bouwproject haperingen optreden, dan grijpt u als uitvoerder, aannemer of bedrijfsleider snel in omdat u met uw neus op de feiten zit. Superhandig natuurlijk. Maar naast dit grote voordeel, betekent kiezen voor een goede directie-unit profiteren van nog meer voordelen.

Een unit die meerdere functies heeft

Een kantoor- of directie-unit is idealiter gezien niet alleen het thuisfront van het management, maar een plek waar ook de bouwvakkers terecht kunnen en die meerdere functies heeft. Door met uw collega’s in de kantoorunit te schaften, zorgt u voor korte lijntjes tussen de werkvloer en de leiding. Dit leidt tot meer vertrouwen, openheid en een succesvoller samenwerking. Hierdoor kunnen bouwklussen en bouwopdrachten sneller voltooid worden. En bouwunit kan daarnaast, al dan niet na een uitbreiding met enkele extra units, gebruikt worden voor andere doeleinden. Zo kan er in de unit veel materiaal, gereedschap en apparatuur bewaard worden, veilig en droog. Dit scheelt een hoop heen-en-weer rijden tussen het bedrijf en de bouwplek. Als de werkdag er op zit, leggen de bouwvakkers al hun benodigdheden weg in de unit om het de volgende dag weer te pakken. De unit met kantoorfunctie heeft daarnaast nog meerwaarde omdat het personeel er naar het toilet kan, in de keuken een hapje kan klaarmaken en bij noodweer een veilige schuilplaats heeft.

Duurzame kwaliteit voor de lange termijn

Bent u van plan om een kantoor- of directie-unit te kopen omdat u regelmatig bouwprojecten op locatie uitvoert? Kies dan voor een goede en sterke bouw-unit van duurzame materialen. Dat scheelt niet alleen onderhoud, maar is ook beter voor uw eigen portemonnee en voor het milieu. Bekijk de mogelijkheden online op de website van Brouwer Nijkerk.