Adviesportaal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Transporteer uw goederen via een douane-expediteur

Zoekt u een voordelige aanbieder voor het transporteren van uw goederen per schip, vrachtwagen of vliegtuig? Schakel dan een douane-expediteur in. Deze specialisten weten precies welke aanbieders het voordeligst zijn en geven u deskundig advies. Hemetex B.V. is een onafhankelijke douane-expediteur in Rotterdam die u hierbij kan helpen. Zij hebben veel ervaring met het vervoeren van diverse soorten ladingen en het in orde maken van douanedocumenten.

Hulp bij alle zaken rondom export en import

Het transporteren van goederen is een hele klus, zowel bij de export als de import van de spullen. Denk daarbij aan het nalopen van het aangifteproces en het in orde maken van specifieke documenten. Zo heeft u bij het exporteren van goederen naar bepaalde landen een certificaat van oorsprong nodig. Hiermee laat u zien waar uw goederen oorspronkelijk vandaan komen. Daarnaast dient u ook een uitvoeraangifte te doen. Deze en alle andere documenten kunt u het best laten uitzoeken en regelen door een specialist. Hemetex B.V. heeft een speciaal elektronisch aangiftesysteem. Alle invoeraangiftes worden elektronisch aangemaakt en doorgestuurd naar de douane. Hierdoor duurt het verwerken van de aangifte slechts enkele minuten en verloopt het proces flexibel en snel. Ook de vrijgave wordt elektronisch retour gestuurd en wordt via e-mail naar u verzonden.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u bepaalde goederen die u wilt vervoeren? Schakel dan Hemetex B.V. in als douane-expediteur. Zij regelen alle documenten voor u en zorgen ervoor dat het transport soepel verloopt. Bij dit bedrijf kunt u ook terecht voor de tijdelijke opslag van goederen als u deze bijvoorbeeld nog niet meteen wilt vervoeren. Daarnaast wordt ook het transport zelf door hen geregeld. Denk daarbij aan het voor- en natransport van uw goederen. Heeft u nog vragen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Hemetex B.V. en vraag advies. Hun ervaren medewerkers staan u graag te woord!

https://hemetex.nl

Gerelateerde artikelen

Schakel een signbedrijf in voor de inrichting van uw interieur of exterieur

Maak je eigen video!

Railverlichting systemen maken flexibel werken eenvoudig