Adviesportaal
Image default
Eten en drinken

Ontdek wat bedrijfscatering is

De cateringservice, die tegenwoordig zeer populair is, is een uitstekende optie voor bedrijven die bedrijfsevenementen in stijl willen promoten.

Dit is een modaliteit die tal van voordelen biedt. En in deze post, zullen we meer over elk van hen praten. Lees dus verder in dit artikel en ontdek wat catering is en welke voordelen deze service kan garanderen voor uw evenement.

Wat is catering?

Voor degenen onder u die niet weten wat catering is, het is een soort buffet waarbij de dienstverlener alles wat uw evenement nodig heeft op het gebied van eten verzorgt. Van maaltijden, tot serviesgoed, personeel, voedseltransport en organisatie.

Bij het gebruik van dit type buffet in uw bedrijfsevenementen kunt u rekenen op een aantal voordelen, zoals:

Kosten-batenverhouding

Een van de grote voordelen van dit soort diensten is de kosteneffectiviteit. Dit komt omdat de dienstverlener direct contact kan hebben met leveranciers. Hierdoor is het mogelijk om meer betaalbare prijzen te bereiken in de levering van input voor het evenement.

Meer gemoedsrust met B&G Catering

Het organiseren van een bedrijfsevenement is niet eenvoudig. En je zorgen te maken over alle details van de voedselvoorziening kan een probleem zijn.

In die zin is een van de voordelen van catering juist het feit dat het bedrijf of de persoon die het evenement organiseert zich geen zorgen hoeft te maken over dit deel van het evenement.

De hele kwestie van de levensmiddelenlogistiek, serviesgoed, bestek, vervanging en professioneel personeel om de gasten van dienst te zijn, zal verantwoordelijk zijn voor de dienstverlener. De aannemer hoeft alleen nog maar het menu en de dranken te kiezen.

Professionals van B&G Catering

Een ander voordeel van het inhuren van dit soort diensten is dat u een echt team van professionals tot uw beschikking heeft. Obers en traiteurs zijn volledig voorbereid om de gasten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Professionele begeleiding

Het is vaak moeilijk om te weten wat het beste is voor een bedrijfsevenement. Er is immers een breed scala aan mogelijkheden die kunnen worden aangeboden. Van complete diners tot snelle cocktails en koffiepauzes.

Bij het inhuren van dit soort diensten is het mogelijk om een professionele oriëntatie te hebben om een keuze te maken tussen de beschikbare opties, en zo het evenement tot een succes te maken.

Bekijk de mogelijkheden van B&G Catering