Adviesportaal
Image default
Auto’s en Motoren

Herziene onderdelen voor de Citroën Traction Avant

De Citroën Traction Avant was als auto zijn tijd ver vooruit, voornamelijk omdat deze in serie geproduceerd werd met vele onderdelen. Deze oldtimer wordt dan ook terecht beschouwd als de voorloper van de moderne auto. De Citroën Traction Avant was de eerste auto die dit merk op deze wijze vervaardigde, met voorwielaandrijving en zelfdragend carrosserie. Deze designaanpak maakt het ontwerp nog steeds relevant en zorgt ervoor dat onderdelen voor de Traction Avant nog steeds uitstekend verkrijgbaar zijn. Zo doen vele originele Citroën TA’s vandaag de dag nog steeds dienst, voornamelijk als trouwauto’s. Wilt u ook uw oldtimer klaar voor de weg houden? Lees dan verder!

Maak uw klassieke auto weer paraat voor de weg

De onderdelen uit de webshop van José Franssen zijn gekeurd met het Parts Industries-keurmerk. Dit geeft u zekerheid dat de onderdelen gelijkwaardig zijn aan de kwaliteit van de oorspronkelijke fabrieksonderdelen. Om dit keurmerk te behalen wordt getoetst op pasvorm, materiaal en bescherming. Dankzij technologische innovaties wordt de werking van het onderdeel zelfs verbeterd wanneer dit mogelijk is. U vindt in de webshop van dit bedrijf een breed gamma aan onderdelen voor de klassieke Citroën Traction Avant, waaronder luchtfilters, banden en uitlaatpijpen. Met name de controle van het luchtfilter van uw Citroën TA is uiterst belangrijk. Een goed reinigend luchtfilter is namelijk essentieel om de motor een goede balans tussen brandstof en lucht toe te dienen. Hiermee houdt u uw motor gezond en rijdt uw auto soepel en prettig. Ook levert José Franssen banden voor uw TA, met een uitgebreid assortiment buiten- als binnenbanden van uitstekende kwaliteit.

Een online shop met alle onderdelen die u zoekt

Is een van de of meerdere onderdelen van uw klassieke Citroën aan vervanging toe? Bekijk dan de verschillende onderdelen in deze online shop. Deze expert heeft bovendien ook onderdelen op voorraad voor andere klassieke modellen van Citroën, zoals de 2CV, DS en de HY. Bij José Franssen vindt u kwaliteitsmaterialen tegen een scherpe prijs, zodat u lang plezier heeft van uw auto én uw hobby betaalbaar blijft. Wel zo prettig!

Gerelateerde artikelen

Ga voor zorgeloos rijden met private lease

DIY: achteruitrijcamera installeren

Versnellingsbak laten maken