Adviesportaal
Image default
Woningen

Waarom Quick-Step laminaat

Quick-step laminaat

De meest gebruikte vloer in woningen is momenteel de laminaatvloer. Een laminaatvloer heeft dan ook vele voordelen. Zo is laminaat relatief gemakkelijk te leggen. Met een beetje handigheid en als je voor een goed merk kiest, is het gemakkelijk om dit zelf te doen. Ook het onderhoud is met laminaat erg gemakkelijk. Stofzuigen en dweilen is genoeg. Je hebt dus niet de nadelen van een echte houten vloer, die af en toe geschuurd en gelakt of geolied moet worden. Daarnaast is laminaat verkrijgbaar in vrijwel elk houtmotief, die niet onder doen voor een massief houten vloer. Wel is het belangrijk voor een duurzame laminaatvloer, om een goede kwaliteit laminaat te nemen. Quick-step is een bekend merk wat toch wel met kop en schouders boven andere laminaatmerken uitstijgt. Uitstekende kwaliteit en degelijkheid is dan ook waar het bij Quick-step om draait. 

De voordelen van Quick-step laminaat 

• Quick-step is voortdurend aan het innoveren om zo contant topkwaliteit laminaatvloeren te leveren. Hierdoor kunnen de vloeren van Quick-step telkens voorzien worden van nieuwe technieken om de kwaliteit te verbeteren. 
• In tegenstelling tot goedkopere merken, is het houtmotief van van Quick-step laminaat niet te onderscheiden van een echte houten vloer. 
• Quick-step laminaat heeft een ultraresistente toplaag. Deze Scratch Guard bovenlaag is bovendien gepatenteerd en beschermd de vloer tot wel tien keer beter tegen krassen dan vloeren van doorsnee laminaatmerken. 
• Mede door de Scratch Guard bovenlaag in combinatie met zeer HDF vezelplaat, zorgt ervoor dat een Quick-step laminaatvloer uitermate schokbestendig is. Vallende voorwerpen en hoge hakken zijn voor deze vloeren geen enkel probleem. 
• Quick-step heeft een zeer uitgebreid assortiment laminaat in verschillende kwaliteiten, zodat er voor elk soort interieur wel een Quick-step vloer te verkrijgen is. 
• Quick-step vloeren hebben een antistatische behandeling ondergaan. Mede hierdoor zal de vloer veel minder stof aantrekken dan laminaatvloeren van andere merken. 
• Veel soorten vloeren van Quick-step zijn spatwaterdicht of volledig waterdicht, zodat je deze vloer gemakkelijk in de keuken of badkamer kan leggen. 

Soorten Quick-step laminaatvloeren 

Quick-step heeft een zeer uitgebreid assortiment laminaatvloeren. Zo kun je altijd een laminaatvloer uitkiezen die exact bij jouw interieur past. Enkele collecties van Quick-step: 

Arte 
In een klassiek interieur passen heel goed de grote vierkante laminaattegels van Arte. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende klassieke motieven, zoals marmer, beton, leder of een mooie houten Versailleslook. 

Classic 
Deze vloeren van de Classic serie doen denken aan de oude klassieke laminaatvloer, maar dan in betere kwaliteit. De vloeren zijn net zoals de oude klassieke vloeren niet voorzien met een v-groef en verkrijgbaar in mooie zachte houtkleuren. 

Impressive 
De populaire Impressive vloeren hebben een middelgrote afmeting en de planken zijn voorzien van een hydroseal coating, waardoor dit het meest waterbestendige laminaat is wat er bestaat. 

Elite 
De Elite laminaatplanken zijn voorzien van een subtiele rand. Zo lijkt het net alsof er een heel dun voegrandje in de vloer loopt. De kleuren van dit laminaat bestaat uit verschillende tinten oud eiken. 

Majestic 
De vloerplanken uit de Majestic collectie zijn de breedste en langste van alle Quick-step laminaatvloeren. Daarnaast zijn de vloeren ook waterdicht en geeft deze vloer je interieur een heel stijlvol uiterlijk. 

Impressive Ultra 
De Impressive Ultra vloerplanken zijn middelgroot maar wel extra dik. Ook is de vloer waterdicht, waardoor deze vloer het meest waterbestendige laminaat is van alle Quick-step vloeren. 

 

https://www.laminaatallin.nl/laminaat-inclusief-gratis-leggen/quick-step-laminaat