Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Tips van verhuisbedrijf Rotterdam

De gemiddelde Nederlander verhuist ongeveer acht keer in zijn of haar leven. Dat is ongeveer een keer iedere tien jaar. We verhuizen met zijn allen dus best wel vaak. Toch kan een verhuizing een ingrijpende en lastige klus zijn. Daarom hier een aantal tips van het beste verhuisbedrijf van Rotterdam

1. Meten is weten 

Een goede voorbereiding is het halve werk. Een van de grootste frustraties tijdens het verhuizen is erachter komen dat een bepaald meubel niet door de deur past. Meet van tevoren dus de grootste meubels op. Zo kom je er ook achter of je eventueel een verhuislift nodig hebt. Het kan ook slim zijn om voor de grootste meubels een snelle schets te maken qua inrichting voor het nieuwe huis. Op deze manier kunnen verhuizers gemakkelijk jouw spullen in het nieuwe huis plaatsen. 

2. Grote schoonmaak 

Wanneer er een verhuizing plaatsvindt, kom je vaak allemaal spullen tegen die je eigenlijk helemaal niet meer nodig hebt of amper tot nooit gebruikt. Maak van de verhuizing gebruik door alle spullen die u niet meer gebruikt naar de afvalstort te brengen. Of misschien zijn er vrienden of kennissen die er nog iets mee kunnen. Niet alleen is je nieuwe huis zo een stuk opgeruimder, maar het scheelt ook nog eens verhuistijd. 

3. Inpakken 

Bij een verhuizing moeten alle spullen ingepakt worden in verhuisdozen. Pak de zware spullen onderin in en vul deze aan met lichte spullen, zoals lakens. U wilt natuurlijk niet dat een doos scheurt wanneer u deze optilt. Ook kan het slim zijn om uw meest kostbare bezittingen in een aparte doos te vervoeren. Denk aan laptops, paspoorten en de administratie. Zo weet u zeker dat er niks mee gebeurt en hoeft u naderhand ook niet naar uw belangrijke spullen te zoeken tussen de verhuisdozen. 

4. Logistiek 

De dag van de verhuizing kan best wel een gedoe zijn. Zorg er daarom voor dat alles logistiek zo goed mogelijk verlopen kan. Wanneer u in een drukke buurt woont, is het fijn om een parkeerplek af te bakenen zodat de verhuizers hier iedere keer kunnen staan. Het zou namelijk vervelend zijn als uw buur ineens op uw plek komt te staan. 
Probeer er daarnaast ook voor te zorgen dat kinderen en huisdieren zoveel mogelijk de deur uit zijn. Het lijkt leuk om een kind te laten zien hoe de verhuizing verloopt, maar meestal leiden zij alleen maar af. 

Bent u binnenkort toe aan een verhuizing en denkt u daar wel wat hulp bij nodig te hebben? Aarzel dan niet en neem verhuisbedrijf Snelle Jongens in de hand, voor uw verhuizingen door heel het land. Naar boven

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/verhuisbedrijf-rotterdam/