Adviesportaal
Image default
Webdesign

Voor de prijs hoef je het laten maken van een website niet te laten

Het bouwen van je website vereist aandacht en tijd. Soms heb je die wel en wil je er graag je vakantie aan besteden. Soms heb je de tijd of kennis echter niet en dan wil je weten wat een website laten maken prijs heeft. Valt het prijskaartje mee als je alles in ogenschouw neemt? Bij zelf bouwen komt nogal wat kijken. Vergelijk het maar eens met de letterlijke bouw van je huis. Je hebt vergunningen en licenties nodig, je moet voorbereidingen treffen en materiaal kopen of een cursus metselen volgen. Wie tot nu toe alleen in elk huis het schilderwerk heeft gedaan, moet niet ineens een huis zelf gaan bouwen.

Expertise van websites

Zo werkt het met het ontwerpen van websites ook. Je ziet zelf alleen de voorkant van een website als je die opent en in het menu op onderdelen klikt. Maar wat zit er allemaal aan de achterkant van een website? Wat gebeurt er achter de schermen? Als je zoon of vriend een technische computeropleiding heeft gedaan, kan hij je wellicht wel helpen bij het bouwen van je eigen website. Maar er zijn ook andere opties, waarbij je je familie niet elke keer hoeft lastig te vallen met vragen over je website en dat ene, kleine detail dat je veranderd wil hebben. Je voelt je machteloos en schiet voor je gevoel tekort in je kwaliteiten.

Kennis van zaken

Met een alles-in-een pakket koop je een website met diverse modules. Het voordeel hiervan is dat je een startpunt hebt, waarbij je de modules zelf kunt beheren. Hierdoor blijf je wel betrokken bij je eigen website en is er een helpdesk als je met lastige vragen zit die je zo een-twee-drie niet beantwoord krijgt. Het moeilijke werk laat je aan de expert over en het makkelijke werk krijg je zelf onder de knie. Je voelt je weer in controle over je eigen website. En voor de prijs hoef je het dus echt niet te laten.