Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Groen in uw bedrijf, Simpel en Voordelig

Groen in uw bedrijf

In het bedrijfsleven is tegenwoordig steeds meer groen te zien. Want we willen geen saaie witte kantoren meer, en meer kleur zoals Groene decoratie. Bekleedt uw bedrijf eens met een Wandmat Junglestyle en u zult zien dat dit voor een positieve vibe zorgt.

KunsthaagEU biedt een simpele en voordelige oplossing om snel een groene omgeving te creeren. Deze Jungle Kunststof wandmat van 1 x 1 meter kunt u zelf bevestigen. Hier is geen dure tuinman voor nodig om te installeren. De Wandmat is eenvoudig met een tyrap te bevestigen, En moet het later verplaatst worden, dan haalt u het los en verplaatst het. 

Deze wandmat bestaat uit 16 tegeltjes van 25x25cm dus u kunt de mat naar uw gewenste afmeting aanpassen.

U zult echt positieve reacties krijgen van de omgeving, maak indruk met meer groen bij uw entree.

Onderhoudsarm

Deze Kunststof Wandmat is in principe onderhoudarm. Zo behoeft de mat geen water, geen dode en uitvallende blaadjes, geen duur bedrijf inhuren die het moet onderhouden.

Hooguit even afstoffen met een doekje en dat is alles.

Waar zien we de groene wand tegenwoordig?

De groene wand is in veel openbare gelegenheden te zien, in restaurants, vluchthavens, bibliotheken, scholen, ziekenhuizen, wachtkamers Evenemente en Beurzen.

De door ons geleverde Kunststof Wandmat voldoet aan de laatste normen van dit moment UV bestendig, NON-Toxic en Vlamdovend.

Wist u dat …het een geluiddempende oplossing is en meer groen in de omgeving rustgevend is, verhoogd de werksfeer?

Start vandaag nog met meer groen in uw bedrijf. Abosluut een positief effect binnen het bedrijf en blaas nieuw leven in voor die kale saaie wanden.

Bezoek onze website en bestel uw eigen verticale wandmat in Jungle uitvoering.

 

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-wandmat-jungle-style-1×1-mtr/