Adviesportaal
Image default
Tuin en buitenleven

Kunsthaag, ontdek het gemak hiervan

Kunsthaag ontdek het gemak hiervan. Fraaie wanddecoratie die in een handomdraai bevestigd is aan de kale muur of schutting. Niet meer wachten tot er iets groeit. Maar er is direct een positief resultaat.

Kunstwanden veel te zien in de Horeca

In veel horeca gelegenheden hangt wel een gezellig stukje groen. Vaak is dit een kunsthaag. Mensen vinden het leuk om tussen het groen te zitten. Het staat niet alleen gezellig, het maakt ook een rustige omgeving. En mensen blijven langer zitten in een groene omgeving.

Ook is de Kunsthaag eenvoudig zelf te monteren. Zeer leuk om te bevestigen bij

  • Entree van het bedrijf
  • In de serre
  • Op het terras en buitenterras
  • Een leuke zithoek maken
  • In de showroom
  • Bij een evenement of expositie

Onderhoudsarme Kunsthaag

Verder is het een onderhoudsarme oplossing, want je hebt er helemaal geen werk meer van. Eenmaal ophangen en geen onderhoud meer. Daarnaast is het duurzaam, non toxic en uv bestendig.

Jungle wandmatten

Jungle decoratie, dat is toch prachtig? Een echte trend de laatste tijd. Overal zijn wel jungle prints te zien. En wie wil er nou niet in een jungle omgeving de tijd doorbrengen? KunsthaagEU heeft een aantal fraaie matten waarmee het mogelijk is om een fraaie jungle wand mee te maken.

Denk bijvoorbeeld aan de Photinia Rood, Klimop, Ibiza. En je kunt ze ook naar elke gewenst oppervlak maken die jij wenst.

Onze kunsthagen zijn ook te zien bij evenementen en exposities. Steeds vaker wordt er een groene omgeving belangrijk om het zo sfeervol mogelijk te maken.

Eyecatcher en representatief

Daarnaast is het een ware eyecatcher en representatief. Er zullen zeker zeer positieve reacties los komen, bij het zien van een prachtige groene omgeving.

Velen hebben de kunsthaag al ontdekt en zijn te zien op de werkvloer, in de horeca, in de serre, aan een saaie witte wand of bij de receptie. Maar in de vergader ruimte kan je ze ook nog wel eens tegenkomen.

Wil jij nu een Kunsthaag kopen?

Heel makkelijk online bestellen via www.kunsthaag.eu.

 

 

 

 

https://kunsthaag.eu/