Adviesportaal
Image default
Sport

Alles over Hip Hop danslessen Amsterdam

Danslessen bij GLO Entertainment Live worden aan zowel volwassenen en kinderen verzorgd. De school biedt verschillende soorten danslessen aan, maar dansgenre hip hop is tot zover de populairste. Dat komt omdat Hip hop uniek is en steeds evolueert. Het is een combinatie van nieuwe en oude dansmoves, van verschillende dansstijlen en vormen; kortom is het een geïmproviseerde, maar bovenal creatieve dansvorm. Het wekt daarom geen verbazing dat de meesten ervoor kiezen om Hip hop les Amsterdam te volgen. Behoor je ook tot de groep die deze dansstijl graag wilt leren of overweeg je om je kind aan te melden voor danslessen Amsterdam? Hier zijn enkele weetjes die je nuttig kunt gebruiken voordat de danslessen Amsterdam starten.

Verwachtingen

Tot zover weet je dat Hip hop een aantrekkelijke dansvorm is waarmee mensen hun emoties kunnen uiten. Je leert als beginnende Hip hop danser van de docenten tijdens de danslessen Amsterdam niet alleen alles over de dans, maar je leert ook werken aan de flexibiliteit en het balanceren van je lichaam. Hoe beter je je lichaam leert kennen en vertrouwen, hoe natuurlijker en flexibeler je bewegingen worden.

En het leukste aan de lessen is dat de docenten je de gelegenheid geven om je artistieke en creatieve kant te laten zien. Want de Hip hop les Amsterdam is niet alleen bestemd voor de professionals die je danspasjes aanleren of de beginnende Hip hop dansers, maar ook voor hobbyisten en andere recreatieve dansers.

Dresscode

Denk erover na om je comfortabel te kleden en tegelijkertijd met je eigen creatieve touch. Zet je personaliteit in je kleding net hoe je die zou zetten in je danspasjes. Je wilt daarnaast het liefst dansen met kleding die losjes zitten, zodat je makkelijk kunt bewegen. Probeer een eenvoudige joggingbroek met een oversized shirt of een oksel mouw bloes. Passend genoeg voor iemand met “swag”!

En hoe staat het met je schoeisel? De meeste dansers trekken comfortabele schoenen zoals sneakers aan. Dit wil je dus ook doen, omdat je voeten de meeste bewegingen maken. Trek sneakers aan die niet te strak zitten en die je niet laten struikelen. In tegenstelling tot andere danslessen kun je volgens de dansers, die de Hip hop les Amsterdam verzorgen, het liefst straatschoenen aandoen! Want hoe vuiler of meer versleten, des te beter.

Hip hop les Amsterdam

Niet elke Hip hop les Amsterdam (bij volwassenen) is hetzelfde. Zo heb je naast de algemene Hip hop lessen ook street club dans en Female Hip hop les Amsterdam. De dansers beschrijven de Female Hip hop als een dansgenre waarmee je fel kunt dansen (freestyle dansen) maar dan echt speciaal voor vrouwen. De danspasjes hebben een sterke muzikaliteit en bevatten iets meer ingewikkelde bewegingen.

Maar als je de voorkeur geeft aan klassieke Hip hop of Urban, kies daar dan ook voor! Het kan zijn dat je misschien niet weet welk type Hip hop bij je past of welke je leuk vindt. Neem in dat geval dan gewoon een gratis proefles.

 

https://www.glo-entertainment-live.com/hip-hop-dance-amsterdam/