Adviesportaal
Image default
Tuin en buitenleven

Goedkope buiten screens

Waarom zou je teveel betalen voor buiten screens? Goedkope buiten screens vind je makkelijk en snel online. Natuurlijk zegt iedere verkoper dit, maar er is wel degelijk een logische reden voor. Het gaat niet om minder kwaliteit, want deze is hetzelfde of zelfs beter, maar hoe komt het dan dat screens online goedkoper zijn? 

Het is eigenlijk heel simpel, zonweringbedrijven maken vaak hoge kosten voor bijvoorbeeld een showroom en ook nog het personeel dat in deze showroom minimaal 40 uur per week aan het verkopen is. 

Door online screens te verkopen, zijn dit dan al kosten die gedrukt kunnen worden en dit verschil ziet u direct terug in uw portemonnee! 

Zelf uw screen monteren zorgt voor lagere prijzen

Wanneer u ervoor kiest om zelf uw screen te monteren, dan kunt u ook direct besparen op de aanschaf van screens zonwering. Normaal gesproken komen er bij de aanschaf van een screen nog kosten bij voor montage en zelfs voor het meetwerk. 

Dit zijn kosten waar vaak geen rekening mee wordt gehouden, maar die de prijs wel flink kunnen opvoeren! 

Door zelf dus te zorgen voor de montage en het meetwerk, kun je al direct een paar honderd euro besparen! Makkelijk he? Dit is wederom een reden dat screens online goedkoper zijn! 

Goedkope screens kopen online – hoe werkt het? 

Er zijn verschillende webwinkels te vinden waarbij je terecht kunt voor goedkope screens. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de prijzen bij verschillende webwinkels te vergelijken, maar hoe goedkoper het wordt, hoe meer je op de kwaliteit moet letten. 

Alles heeft natuurlijk een bodem en zakt de prijs onder de bodem, dan gaat kwaliteit gegarandeerd een rol spelen! De goedkoopste screens online zijn verkrijgbaar vanaf €79. Goedkoper kan het gewoon niet, anders zou het bedrijf verlies gaan draaien (bij deze kwaliteit tenminste). 

Let er ook op dat de prijzen van screens altijd vanaf prijzen zijn. Dit komt simpelweg doordat screens zonwering ALTIJD op maat gemaakt moet worden. Natuurlijk zijn er ook standaard maten te vinden, maar die zijn heel schaars en vaak past het niet helemaal lekker! 

Daarnaast past maatwerk altijd beter en ziet het er allemaal wat strakker uit. 

Waarom screens als zonwering?

Screens zijn een goedkope oplossing voor zonwering, maar dit is niet alles. Screens hebben namelijk ontzettend veel voordelen. Zo verhogen ze bijvoorbeeld je privacy. Je kunt van buitenaf namelijk niet naar binnen kijken. 

Ook is het wel mogelijk om nog naar buiten te kijken, terwijl de zon wel gewoon tegengehouden wordt. Bij andere soorten zonwering is het vaak niet eens meer mogelijk om naar buiten te kijken, terwijl dit wel heel fijn is! 

Ook zijn screens erg compact. Hierdoor kunnen ze vaak op plekken worden geplaatst waar andere soorten zonwering niet passen. Ook kunnen ze bijvoorbeeld worden gebruikt bij flats en in kustgebieden. Hier zijn dan weer speciale soorten voor, genaamd zipscreens die sterker en steviger zijn, waardoor ze beter bestand zijn tegen hardere wind. 

Daarom online screens kopen

  • Een stuk goedkoper
  • Goede kwaliteit
  • Op eigen tempo een screen uitzoeken