Adviesportaal
Image default
Muziek

Online drumles voor uw kind

Uw kind blijft het maar herhalen dat hij zo’n leuke muziekles had op school. Hij mocht van de juf namelijk op het drumstel spelen en daar werd hij helemaal gelukkig van. Nu wilt u uw kind graag drumlessen bieden, maar de dichtstbijzijnde drumschool is erg ver weg. Daarom heeft Online Drumles dé oplossing bedacht: een online muziekschool, die drumlessen online aanbiedt. Op die manier kan uw kind overal drummen en kunt u hem zelfs op weg helpen wanneer hij er zelf niet helemaal uit komt.

Via handige livestreams en YouTube video’s kan uw kind zelf leren drummen. Wilt uw kind even een pauze of begreep hij de uitleg niet helemaal? Geen probleem! De video kan gepauzeerd worden en opnieuw bekeken worden. Ook kunt u de bladmuziek uitprinten, zodat uw kind makkelijk mee kan lezen. We bieden voor alle niveaus trainingen en drumlessen aan om op eigen tempo het drummen onder de knie te krijgen. Wie weet speelt uw kind binnen de kortste keren wel de sterren van de hemel met uitbundige solo’s, gave ritmes en nieuwe deuntjes.

Online drumles is niet alleen de uitkomst voor uzelf, maar vooral ook voor uw kind. Wanneer hij zijn speelgoed zat is en zijn vriendjes niet kan zien, omdat het buiten heel hard regent, kan hij de Online Drumles app openen en even zijn energie kwijt op het drumstel. Wanneer dit voor u teveel lawaai oplevert, kunt u bij het afsluiten van een abonnement ook aangeven een elektrisch drumstel te willen huren. Dat geeft rust in het huis, maar weerhoudt uw kind er niet van om even lekker te drummen. Op die manier kan uw kind zijn eigen drumavontuur doorlopen op zijn tempo en zijn niveau. Wacht dus niet langer en neem een kijkje op de website van Online Drumles!

http://www.onlinedrumles.nl