Adviesportaal
Image default
Dienstverlening

Fietsonderdelen kopen in een webshop of bij een marktkraam

Als je fiets kapot is, wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk repareren. Zeker als je jouw fiets dagelijks gebuikt, is er haast bij de reparatie en wil je snel over de juiste onderdelen beschikken. Bestel de benodigde fietsonderdelen daarom in de webshop van Van den Berg Markthandel of bezoek een van de marktkramen. Dit bedrijf staat namelijk ook op de markt in Reusel, Eindhoven, Veldhoven en Valkenswaard. In de zomer staat de kraam ook op de toeristenmarkt in het Zeeuwse Renesse. Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of ophalen bij een van de marktkramen. Zo heb je de benodigde onderdelen altijd snel in huis.

Kijk goed welke onderdelen je precies nodig hebt

De webshop van Van den Berg Markthandel is gevuld met veel handige fietsonderdelen. Van onderdelen zoals remhendels, verlichting, versnellingen en zadels tot leuke accessoires. Vooral fietsaccessoires zoals tassen en manden zijn erg handig om extra spullen in mee te nemen. Het bedrijf geeft als tip om goed te kijken welke onderdelen je precies nodig hebt. Bestudeer de te vervangen onderdelen grondig en stuur eventueel een foto naar de specialist, zodat je zeker weet dat je de juiste fietsonderdelen in de webshop bestelt. Dan weet je zeker dat je jouw fiets goed kunt repareren of deze voorziet van de juiste accessoires.

Altijd een goede service

Als je nieuwe fietsonderdelen nodig hebt, dan vind je deze zeker in de webshop van Van den Berg Markthandel. Bovendien geniet je hier van een uitstekende service. Zo worden er voor bestellingen vanaf € 75,- geen verzendkosten gerekend. Als je vandaag voor 11.00 uur bestelt wordt je bestelling bovendien de volgende dag verzonden en heb je deze snel in huis. Daarnaast heb je 30 dagen retourrecht. Dit betekent dat je, als de producten niet naar je wens zijn, je ze binnen 30 dagen terug kunt sturen en dan je geld terugkrijgt.

https://pvandenberg.nl/