Adviesportaal
Image default
Gezondheid

Beter kies je voor een anti- kalk elektrische boiler.

Beter kies je voor een anti- kalk elektrische boiler.

Een elektrische boiler met anti- kalk functie zorgt namelijk voor zachter en schoner water! En dat is fijn. Beter voor je huid en haren en veel gezonder.

Een ander voordeel van een boiler met een anti- kalk functie is dat de boiler z’n werk goed blijft doen en het apparaat niet zo snel beschadigd zal raken. Hierdoor bespaar je maximaal op de onderhoudskosten omdat de boiler kalkvrij blijft.

En kies dan sowieso voor een duurzaam alternatief; een elekrische boiler. We zijn namelijk onderweg naar een nieuwe energietransitie, de co2 uitstoot moet omlaag en dus gaan we af van fossiele brandstoffen zoals aardgas. All electric gaat het ideaal worden. Bewuster leven met oog op de toekomst dus.

 

Op de website van elektrischeboiler.eu vind je hoe dan ook de beste deals voor al dit soort apparaten zoals; elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilersets, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s, combi cv’s en zelfs antikalk magneten. 

Je kan alles on-line bestellen, dan heb je je spullen de volgende dag gewoon in huis, maar afhalen is ook mogelijk. Dan kan je meteen al je vragen stellen aan de vakmensen ter plaatse.

De website zelf is super overzichtelijk met Nederlandstalige handleidingen bij elk product die je simpelweg kunt downloaden en handige opties zijn eenvoudig aan te vinken bij het produkt van je keuze. Door de gerelateerde producten wordt het je nog gemakkelijker gemaakt de juiste keuze te maken en je kunt zelfs een on-line calculator invullen op de site, zo zie je snel wat voor jou de beste optie is. 

 

 

Een nieuwkomer op de site; nieuwe elektrische boilers van het merk DAT. Deze allernieuwste boilers hebben een droge weerstand, de verwarmingselementen in deze boilers komen met dit systeem niet direct in contact met het water en kunnen zodoende niet aangetast worden door kalk in het water en hoeven daarom ook niet vervangen of schoongemaakt te worden!

De DAT elektrische boilers hebben twee tanks, wat zorgt voor minder warmte verlies en is er minder menging met het ingaande koude water, dat scheelt weer in opwarmtijd. 

Andere energiezuinige elektrische boilers op de site zijn van de merken; Wesen, Ariston en Lemet. 

Allemaal met energielabel A of B. 

Voor de prijs hoef je het overigens niet te laten, een elektrische boiler is veel goedkoper in aanschaf dan een gas boiler, maar ze gaan wel evenlang mee!

Ga gewoon eens kijken op deze prima website en laat je adviseren door de vakmensen.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/