Adviesportaal
Image default
Beauty en verzorging

Maak je gebit een tandje witter

In de Westerse landen worden witte tanden gezien als schoonheidsideaal. Het liefst gaan we met onnatuurlijk witte tanden op de foto en trekken onze witte tanden de aandacht op een feestje. Maar dan blijft de vraag: hoe krijg je witte tanden? Dan kun je daar allereerst natuurlijk zelf verandering in brengen door regelmatig en veel je tanden te poetsen. Wanneer je je houdt aan de ongeschreven regel om twee a drie keer per dag je tanden te poetsen, zal je veel minder snel last krijgen van gele tanden. Bovendien kun je gele tanden voorkomen door bepaalde dranken te vermijden na het tandenpoetsen. Zo zijn koffie, thee en rode wijn schadelijk voor het witte laagje.

Tandenpoetsen klinkt als een simpele uitkomst voor witte tanden, maar niet altijd is het dé oplossing om van jouw gele tanden af te komen. Misschien heb je wel een beugel en zorgt deze helaas voor verkleuring van je tanden. Gelukkig hoef je dan niet voor altijd met verkleurde tanden rond te lopen, want vaak weet de mondhygiënist hier raad mee. Deze weet precies hoe jouw tanden weer moeten stralen en zorgen voor die stralende lach op jouw gezicht. Echter, misschien zijn jouw tanden al wel wit, maar mag dat van jou nog wel een tandje extra. In dit geval is het aan te raden om langs te gaan bij Witgebit Nederland. Witgebit biedt namelijk verschillende behandelingsmogelijkheden, waarbij je zelf kan aangeven welke gradatie witheid jij jouw tanden wil toekennen. Door herhaaldelijk de behandeling te ondergaan, zijn jouw tanden bleek binnen de kortste keren.

Zou jij ook graag willen genieten van nét iets wittere tanden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Witgebit Nederland en bekijk de mogelijkheden voor wat betreft behandelingen en vestigingen om jouw tanden te bleken. Zo geniet jij binnenkort weer van een stralende lach!

https://witgebitnederland.nl/