Adviesportaal
Image default
Entertainment

Nieuwe waterpijp sensaties

Als je regelmatig een shisha lounge bezoekt om lekker de waterpijp te roken, is de keuze om vroeg of laat zelf een shisa aan te schaffen niet ver weg. Een shisha bestellen kan makkelijk online en het is heel handig om lekker thuis te kunnen roken in plaats van telkens naar de shisha lounge te moeten. Daarbij kan je ook alle tabak smaken bestellen die je zelf lekker vindt of wil uitproberen. Ervaren rokers hebben vast wel al vele smaken geproefd en hun favorieten al ontdekt. Toch zijn er nog altijd nieuwe smaaksensaties te ontdekken. Hieronder geven we je enkele tips waarmee je optimaal van je shisha kan blijven genieten!

Shisha smaken mengen

Als je alle standaar smaken al vanbuiten kent en de specialere smaken ook al geen verrassing meer zijn, kan je nog steeds nieuwe smaken krijgen door verschillende shisha smaken te mengen. Bij het bereiden van de waterpijp doe je dan twee of meerdere smaken samen in de tabakskop. Je kan zelf allerlei combinaties uitproberen en met smaken experimenteren. Alvast enkele tips: aardbei is lekker met vanille smaak en munt tabak geeft een extraatje aan appel smaak.

Frisse rook

Wat voor een leuke sensatie kan zorgen, is het toevoegen van ijsblokjes aan het water in de waterpijp vaas. Dat zal ervoor zorgen dat je een heerlijk frisse rookwolk krijgt, wat je fel zal voelen bij het inhaleren.

Andere vloeistof

Een tip die ook voor heerlijke sensaties kan zorgen, is een andere vloeistof gebruiken om in de waterpijp vaas te doen. De vloeistof in de vaas heeft ook een grote invloed op de smaak van de rook. In plaats van water, kan je eens frisdrank proberen. Dat zal voor een zoetere smaak zorgen. Wat je ook kan doen is alcohol toevoegen, witte wijn schijnt erg lekker te zijn met een zwakke smaak zoals munt.

https://premium-hookahs.nl/