Adviesportaal
Image default
Dienstverlening

Zorgeloos grote bestanden versturen

Wilt u ook zekerheid hebben over alle bestanden die u verstuurt tussen medewerkers of klanten. Kies dan voor een van de pakketten van Grotebestandenversturen.nl

Op alle bestanden wordt een virusscanner gedaan, waarmee gewaarborgd wordt op allerlei vormen van virussen.

 

Probeer nu 30 dagen gratis!

Wilt u er zelf achter komen wat er allemaal mogelijk is met een abonnement van Grotebestandenversturen.nl? Maak dan gebruik van het proefabonnement van 30 dagen.

Hier kom u erachter welk pakket het meest geschikt is voor uw bedrijf, of het geschikt is voor al uw soorten bestanden en alle functies uitvinden. Zo weet u zeker dat u het geschikte pakket heeft, u wilt natuurlijk dat al uw medewerkers er gebruik van kunnen maken, maar ook niet teveel betalen.

 

Hoe werkt het versturen?

Het is natuurlijk ook goed om te weten hoe het nou gaat met het versturen van de bestanden. Want is dat wel zo veilig als dat u hoopt? Bij Grotebestandenversturen.nl bent u ervan verzekerd dat al uw gegevens behandeld worden volgens de gestelde Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Hierdoor hoeft u zich geen moment zorgen te maken over het verliezen of hacken van de bestanden. Ook gaan de documenten door een virusscanner, om te voorkomen dat er onverhoopt toch hackers tussen gekomen zijn. Als het document ook door de scanner gekomen is, bent u de enige die bij het document kan komen.

 

Meer weten over Grotebestandenversturen.nl?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Grotebestandenversturen.nl u kan bieden? Neem dan eens contact op met de specialisten van SecuDoc via 024 – 301 02 01