Adviesportaal
Image default
Dienstverlening

Waarvoor heeft u Quard platen nodig?

Bent u op zoek naar slijtvaste stalen platen van het merk Quard? Wat is hiervan de reden? Deze platen kunnen namelijk gebruikt worden voor verschillende soorten productieprocessen. Wilt u er bijvoorbeeld persen of graafmachines van maken? Het fabriceren van transportschroeven en brekers is met deze platen echter ook mogelijk. De platen zijn geliefd productiemateriaal omdat ze slijtvast, vlak, stevig en toch zeer eenvoudig te bewerken zijn. Ze worden dan ook over de hele wereld gebruikt voor de productie van diverse stalen machines en producten. Wat de reden van uw vraag naar deze platen ook is; in Nederland is er een ervaren leverancier die u zeker de juiste platen kan leveren.

Ontdek de voordelen van deze Nederlandse leverancier

De Jong & Lavino is een Nederlandse leverancier van diverse soorten stalen platen, waaronder platen van het merk Quard. Dit bedrijf, gevestigd in Geldermalsen, heeft al jaren ervaring met het leveren én bewerken van stalen platen. U kunt uw platen hier dan ook precies op maat laten maken en ze zelfs laten conserveren of stralen met elke gewenste coating. Ook beproevingen laten uitvoeren en producten laten certificeren is mogelijk. Bovendien zijn de platen meestal uit voorraad leverbaar, waardoor uw bestelling snel geleverd wordt. Een betere service kunt u toch niet wensen?

Veel keus uit stalen platen en producten

Naast Quard platen levert De Jong & Lavino nog veel andere soorten stalen platen. Zo levert dit bedrijf bijvoorbeeld:

  • Scheepsbouw platen
  • Constructie platen
  • Hoogvaste platen
  • Offshore platen
  • Ketel platen

Al deze platen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zodat er zeker de juiste producten voor u tussen zitten. De medewerkers van De Jong & Lavino geven u graag advies. Zo bestelt u zeker de juiste platen voor uw productieproces.

Reken op kwaliteit

De Jong & Lavino is al meer dan 25 jaar ISO 9001-gecertificeerd, waardoor u hier verzekerd bent van de beste kwaliteit. Dit geldt voor de producten die het bedrijf levert, maar ook voor de dienstverlening. Wacht dus niet langer en bestel uw Quard platen, of andere platen, bij dit professionele bedrijf!

https://jolasteel.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Bezoekersonderzoek nieuwe stijl

Kom tot rust met een cursus mindfulness in Den Bosch

Een geweldige carbon 3D printer voor jou