Adviesportaal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Railverlichting systemen maken flexibel werken eenvoudig

Voor een goede en veilige werkomgeving is goede verlichting uiteraard heel belangrijk. Voor een flexibele werkplek is het fijn als de verlichting eenvoudig aan te passen is aan de veranderende behoeftes van medewerkers. Helaas is verlichting vaak moeilijk aan te passen, omdat het afhankelijk is van vaste contactpunten in muren of plafonds. Systemen met railverlichting zijn hier echter dé oplossing voor. Deze systemen worden aangelegd op een spanningsrails, waardoor u de verlichting gemakkelijk aanpast aan veranderende wensen. Zo is uw werkplek altijd optimaal ingericht om het beste resultaat neer te zetten. CableSpace is gespecialiseerd in het aanleggen van railverlichting en aanverwante systemen. Bij dit bedrijf vindt u dan ook zeker wat u nodig heeft.

Dit type verlichting is toepasbaar in diverse soorten bedrijven

Systemen met railverlichting zijn ideaal voor bedrijven in allerlei branches. Door de flexibele eigenschappen van de systemen, zijn ze immers eenvoudig aan te passen aan ieders behoeften. Een railverlichtingsysteem kan aan plafonds en muren, maar ook aan andere oppervlakken bevestigd worden. Daardoor is het bijvoorbeeld geschikt voor showrooms en etalages. De specialisten van CableSpace vertellen u graag over alle mogelijkheden en geven persoonlijk advies. Zo kiest u zeker een goed systeem voor uw specifieke toepassing. Dat wilt u toch ook?

Ontdek alle opties van railverlichting

Als u CableSpace inschakelt voor uw project, kunt u rekenen op ervaren vakmensen die altijd uitstekend werk afleveren. De medewerkers zijn NEN 3140-gecertificeert, waardoor ze goed weten hoe ze met elektrische installaties moeten omgaan en ongelukken voorkomen worden. Bovendien zijn er meer dan vijftig mensen in dienst, waardoor u altijd snel geholpen wordt. U heeft echter wel één vast aanspreekpunt, waardoor de communicatie vlot verloopt en u altijd op de hoogte bent van de voortgang van uw project. Neem dus zeker contact op met CableSpace en vraag om een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dan bent u snel op de hoogte van alle opties voor railverlichting systemen in uw bedrijf.

https://www.cablespace.nl/