Adviesportaal
Image default
Dienstverlening

Een professionele psycholoog in Breda die steun biedt bij vele problemen

Bent u op zoek naar een psycholoog in Breda die u van de nodige steun kan voorzien? Bij Psychologiepraktijk Floor bent u zeker aan het juiste adres. In deze praktijk bieden ze de gepaste theorie bij allerlei psychoplogische stoornissen. Op basis van een intakegesprek kijkt de psycholoog samen met u naar de beste opties. Iedereen heeft namelijk baat bij een andere vorm van therapie. Uw problemen worden in kaart gebracht in een verslag en daardoor kan men een behandelplan op maat samenstellen. Door ACT (acceptance and comittement therapy) krijgt u de middelen aangereikt om meer te accepteren en daardoor een fijnere gedachten- en gevoelenssfeer te creëren. Door de leefregels los te laten die het voor u zo moeilijk maken, zult u merken dat er meer rust in uw hoofd ontstaat. Daar gaat u samen met deze psycholoog in Breda naar op zoek.

Verschillende mogelijkheden bij deze professional

Bij Psychologiepraktijk Floor kunt u kiezen uit verschillende therapievormen. Wanneer u bijvoorbeeld te maken heeft met een bepaalde angststoornis, dan kan het verstandig zijn om een bepaalde manier van accepteren en loslaten aan te leren. Samen met de psycholoog in Breda kijken jullie naar de stappen die nodig zijn om dit proces te doorlopen. De therapie zorgt ervoor dat u werkelijk patronen in uw gedrag probeert bloot te leggen of te doorbreken die u veel psychisch leed berokkenen. Schematherapie is nog een van de opties die u als therapie kan gebruiken. Cognitieve therapie of mindfulness zijn eveneens handig om te implementeren in bepaalde omstandigheden. Met een persoonlijk behandelingstraject gaan jullie samen voor de meest effectieve oplossing.

Boek uw afspraak

Wilt u langsgaan bij Psychologiepraktijk Floor te Breda en samen met een psycholoog de opties overlopen? Dan kunt u zich online aanmelden voor een afspraak of telefonisch contact met hen opnemen om vragen te stellen over de therapie. Zo maakt u uw eerste stappen naar een psychologisch stabielere toestand.