Adviesportaal
Image default
Dienstverlening

Een professionele makelaar in Hilversum

Wilt u graag verhuizen uit uw huidige woning? Indien u op zoek bent naar een nieuwe woning is het raadzaam om de hulp van een makelaar in te schakelen. Het voordeel van een makelaar is dat hij of zij bekend is met het aanbod van de markt. Bovendien zijn zij gespecialiseerd in het omgaan met uw wensen en behoeften. Dorenbos|Rasch Makelaars in Hilversum past precies in dit plaatje. Dit bureau is al ruim 15 jaar actief op de huizenmarkt. Hun medewerkers hebben een compleet beeld van de woningmarkt en helpen u graag aan het huis van uw dromen.

Begeleiding op maat

Het makelaarsbureau biedt twee verschillende diensten aan. De eerste is een full-service zoekopdracht, waarbij u uw eigen wensen en voorkeuren aangeeft. Met behulp van deze input stelt uw persoonlijke begeleider een zoekproefiel op. De makelaar stuurt dagelijks woningen door die aan uw eisen voldoen. Dit gaat net zolang door totdat u uw droomhuis gevonden hebt. Vervolgens helpt de makelaar uit Hilversum u met de aankoop en afhandeling. Zo wordt u het hele traject bijgestaan door een deskundige. Een alternatief is dat u zelf zoekt naar een geschikte woning. Zodra u een keuze heeft gemaakt, schakelt u het makelaarskantoor in. Hun personeel helpt u dan met de aankoop van uw huis.

Laat u begeleiden bij het vinden van uw droomhuis

Heeft u al enig idee waar u naar op zoek bent? Of bent u nog in een oriënterende fase? Hoe uw situatie er ook uitziet, Dorenbos|Rasch Makelaars helpt u graag met de begeleiding tijdens het proces. Het bureau beschikt over een professionele instelling en is daarom dé geschikte partner tijdens de onderhandelingen over uw droomhuis. U bent altijd verzekerd van een marktconforme prijs. Schakel deze makelaar in en vind binnen een mum van tijd een passende woning in de omgeving van Hilversum!