Adviesportaal
Image default
Dienstverlening

Een auto aankoopkeuring op locatie

Ben je van plan om een auto te kopen? Dan is het zeker aan te raden om deze auto vooraf te laten keuren. Op die manier worden technische mankementen vroegtijdig opgespoord en betaal je niet te veel voor je auto. Bij Mijn Autocoach kun je een auto aankoopkeuring op locatie laten uitvoeren. Deze partij is geheel onafhankelijk en betrouwbaar. Zij verdienen niets aan de zaken die uit de keuring komen en hanteren vaste prijzen. Voor elk automerk hebben ze een specialist in dienst, zodat je zeker weet dat je met een kenner te maken hebt. Ze weten namelijk precies wat ze goed moeten controleren en geven je een persoonlijk aankoopadvies dat is gebaseerd op een uitgebreid verslag. Met meer dan 25 jaar aan ervaring, kun je rekenen op de deskundigheid van de medewerkers van Mijn Autocoach.

De 6 zaken die grondig worden gecontroleerd tijdens de keuring

Wanneer je een auto op het oog hebt en deze voor aankoop laat controleren door Mijn Autocoach, wordt deze op 6 punten grondig gecontroleerd, namelijk:

  • Voertuigdocumentatie
  • Proefrit
  • Hefbrug
  • Computers uitlezen
  • Interieur
  • Schadeverleden

Tijdens een auto aankoopkeuring wordt allereerst dus gecontroleerd of de voertuigdocumentatie compleet is. Hieronder vallen het onderhoudsboekje, de garagefacturen en de tellerstand. Vervolgens wordt er een proefrit gemaakt. Sommige gebreken zijn namelijk lastig waar te nemen met het blote oog, maar worden wel gehoord of opgemerkt tijdens een proefrit. Na deze proefrit wordt de auto op de hefbrug gezet. Er wordt gecontroleerd of de carrosserie schade heeft of roest. Bovendien wordt de staat van de uitlaat, banden, remmen en vering gecheckt. Daaropvolgend worden de computers uitgelezen op eventuele storingen. Problemen in de computer kunnen soms wel voor duizenden euro’s aan schade zorgen, waardoor dit een erg belangrijke stap is. Tot slot wordt het interieur grondig nagekeken en wordt het schadeverleden gecontroleerd.

Ontvang een technisch verslag en persoonlijk advies

Heb je interesse in een auto aankoopkeuring van Mijn Autocoach? Neem dan contact op met de specialisten van dit bedrijf en plan een afspraak in. Na afloop van de keuring ontvang je een uitgebreid technisch verslag waarin duidelijk wordt toegelicht welke verbeterpunten er zijn. Bovendien ontvang je persoonlijk advies over de aankoop van jouw nieuwe auto.

https://www.mijnautocoach.nl/