Adviesportaal
Image default
Dienstverlening

Afscheidsfeest voor collega

Het organiseren van een afscheidsfeest wanneer iemand vertrekt is een steeds voorkomend iets in het bedrijfsleven. Steeds meer bedrijven organiseren iets leuks onvergetelijke om de vertrekkende collega te bedanken voor de fantastische dienstjaren. Dit door het doen van een drankje een eventuele activiteit of een heerlijk afscheidsetentje. Steeds vaker wordt zoiets georganiseerd en zodoende zijn er steeds meer bedrijven die inspelen op het organiseren van afscheidsfeesten speciaal voor een vertrekkende collega. Lees in deze blog nog meer over een afscheidsfeest voor een collega en wat jij als collega kan door voor de collega die vertrekt.

Het feest

De feesten die worden georganiseerd voor een collega zijn vaak een beetje het zelfde. Je gaat met z’n allen een hapje eten of een drankje doen. De vertrekkende collega krijgt een leuk cadeau, die hem herinnerd aan de tijd die hij of zij heeft gehad bij het bedrijf waar die afscheid van neemt. Originaliteit staat niet altijd boven aan maar steeds meer mensen zijn hier wel naar opzoek. Daarom verzinnen steeds meer bedrijven leuke afscheidscadeau’s die origineel zijn en daarin tegen niet te duur. Het afscheid moet speciaal zijn en vooral onvergetelijk. Zodoende heeft ook Jilster daar op ingespeeld en heeft een origineel cadeau verzonnen voor een vertrekkende, afscheidnemende collega.

Jilster: Afscheid collega

Het afscheid nemen van een collega is niet niks. Al helemaal niet als hij heel lang in dienst heeft gezeten en mag dus niet even op zij geschoven worden. Jister heeft een super tof, origineel idee bedacht. Bij hen kan je een tijdschrift maken. Hierin kan je herinneringen schrijven over de collega. Deze kan je samen met de collega’s maken en kan je met zijn allen iets over de vertrekkende collega vertellen. Een aanrader dus! Ben je geïnteresseerd? Neem dan eens een kijkje op jilster.nl en kijk of het ook iets voor jou is.