Adviesportaal
Image default
Beauty en verzorging

Gellak behandeling – Pedicure Ommen

Gellak behandeling – Pedicure Ommen

Of het zonnetje nu schijnt of het regent dat het giet, mooie verzorgde nagels is altijd een goed idee. Maar nu we onze slippers en sandalen weer uit de kast kunnen halen, willen we vaak wat extra aandacht besteden aan onze teennagels. Het liefst met een mooie kleur nagellak. Hoe vervelend is het als die nagellak snel beschadigd of chipt? Daar hebben wij een oplossing voor namelijk; gellak!

Wat is Gellak?

Gellak is een hele sterke soort nagellak welke uitgehard wordt onder een UV-lamp of een LED-lamp. Deze lamp zorgt er voor dat de gellak heel snel droogt en je nagels super sterk worden. De gellak kan zowel op de vinger- als teennagels worden aangebracht. Je zult zien dat je veel minder snel een nagel breekt dan zonder de gellak. Als de gellak op de juiste manier wordt aangebracht heb je hier zo’n twee tot drie weken plezier van. Twee tot drie weken geen omkijken naar je nagels, ideaal.

Hoe werkt het?

Je kiest een of meerdere kleurtjes uit de vele verschillende kleuren gellak. Doe alvast inspiratie op door de gellak video van Belos Pés Pedicure te bekijken of neem alvast een kijkje op de website van Belos Pés voor de mogelijkheden van een gellak behandeling door de pedicure van Ommen. Bij de behandeling worden je nagels goed gereinigd en zullen je nagels in de gewenste vorm worden gevijld. Allereerst wordt er een basis laag aangebracht welke wordt uitgehard onder de lamp. Dan volgen er een aantal lagen gekleurde gellak. Het aantal lagen kan verschillen per dekking en kleur. Tussen de laagjes door stop je weer je hand of je voet in de lamp om het uit te harden. Als laatst wordt er een top coat aangebracht die een prachtige glans geeft aan je nagel, of juist een matte finish geeft, wat jij wilt. Nog een keer onder de lamp, en je nagels zijn er helemaal klaar voor! Ze zijn echt meteen helemaal droog en jij kunt er alles mee doen wat je wilt.

Hoe te verwijderen?

Het beste is om dit door jouw pedicure te laten verwijderen. Zij is namelijk in het bezit van professionele producten en materialen om het op de juiste manier te verwijderen. Zo zorgt zij er voor dat je nagels niet zullen beschadigen. Zij zal eerst de nagels vijlen om de bovenste laag te verwijderen. Hierna wordt er een watje met aceton op de nagel gelegd en ingewikkeld met aluminiumfolie om de gellak er af te weken. Dit proces gaat sneller onder lamp, zo’n tien minuten. Nu is de gellak er makkelijk af te halen met een bokkenpootje en zijn je nagels klaar voor een volgende behandeling.

Wat zijn de voordelen?

  1. Je hebt er minimaal twee weken plezier van
  2. De lak chipt niet
  3. Geen scheuren meer in je nagels
  4. Eindelijk lange en sterke nagels

Zijn er ook nadelen?

Wij hebben er lang over na moeten denken maar eigenlijk kunnen wij geen nadelen noemen. Ja misschien eentje, en dat is dat je er hopeloos verslaafd aan kunt raken. Dus weer gewaarschuwd, als je hier eenmaal aan begint, wil je nooit meer anders.

https://www.belospes-pedicure.nl/