Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Zelfbouwcontainers voor opslag tot kantoor

Koop jouw opslagcontainer

Een opslagcontainer ook wel een demontabele container is een voordelige oplossing voor elke soort opslagbehoefte, bedoeld voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Voor elke soort ruimte bieden wij een passende container. De containers van Zelfbouwcontainer hebben verschillende afmetingen tot en met 6 meter, het is ook mogelijk om de containers aan elkaar te koppelen voor nog grotere containers. We bieden een stevige maar toch voordelige oplossing voor alle soorten opslagproblemen. Bij Zelfbouwcontainer krijgt u bij de standaard opslagcontainer 1 jaar lang anti-roest garantie en bij de premium opslagcontainer wel 10 jaar lang anti-roest garantie!

Makkelijk te plaatsen, Opslagcontainer

Wanneer u een opslagcontainer kooptvan Zelfbouwcontainer kan deze snel opgebouwd worden. De Premium variant kan zonder gebruik te maken van schroeven of bouten makkelijk in elkaar geklikt worden. De standaardcontainer kan met schroeven en bouten opgebouwd worden. De containers zijn beide volledig modulair. Lekker eenvoudig dus! De opslagcontainers zijn te plaatsen waar u het maar wilt. Daarnaast beschikt een opslagcontainer over hijsogen en heftruckkokers waardoor deze ook met een hijskraan of heftruck verplaatst kan worden. Genoeg mogelijkheden dus!

Premium en Standaardvariant opslagcontainer

Bij de opslagcontainer van Zelfbouwcontainer kunt u kiezen uit de standaard variant en premium variant, beide varianten zijn demontabel en modulair. De Premium variant heeft 10 jaar lang garantie anti-roest garantie in plaats van 1 jaar. De kwaliteit van de gegalvaniseerde staal van de Premium variant is wat hoger. Beide varianten worden geleverd in een bouwpakket, waarbij de Premium container wat eenvoudiger is te monteren.

Ruime assortiment aan opslagcontainers

Bij Zelfbouwcontainer bieden we met een grote assortiment aan containers, veel opslagcontainers van verschillende afmetingen aan, zo kunt u kiezen voor een enkele of dubbele deur aan de korte zijde of lange zijde. Daarnaast hebben wij ook speciale containers, zoals onze populaire barcontainer of tuincontainer.

Naar eigen wens te configureren opslagcontainer

U heeft bij Zelfbouwcontainer ook de mogelijkheid om accessoires te bestellen voor zowel de standaard als de premiumcontainers. U kunt hierbij denken aan een stelling, oprijplaat, lamp, lekbak, inbraakveiligheidsbalk, een ophangbeugel en nog veel meer accessoires! U kunt hiervoor een kijkje nemen op onze accessoires pagina.

Opslagcontainer met keuze uit verschillende kleuren

Bij Zelfbouwcontainer heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen uit veel verschillende kleuren voor uw container. U kunt kiezen uit alle RAL-classic kleuren. Hiervoor kunt u onze RAL-kleuren pagina raadplegen en kunt u uw gewenste kleur hebben op uw opslagcontainer!

Levering opslagcontainer

Naast het feit dat we de opslagcontainer bij u op locatie kunnen leveren, is het ook mogelijk deze voor u op te bouwen, de kosten hiervoor kunt u vinden op onze website. Daarnaast is het ook mogelijk na de bestelling direct de opslagcontainer met een geschikte aanhanger op te halen bij ons op locatie in Bergschenhoek of Roosendaal op onze werkdagen, u kunt voor meer informatie contact opnemen met onze klantenservice!

Geïnteresseerd?

Bent u overtuigd en geïnteresseerd in de opslagcontainer van Zelfbouwcontainer. Plaats dan vandaag nog een bestelling of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wees er snel bij i.v.m. grote vraag! Heeft u nog vragen? U kunt dan gerust contact opnemen met onze klantenservice, onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt bellen naar 085-0685590 of vul het contactformulier in. Op = Op!