Adviesportaal
Image default
Aanbiedingen

Hoe hoog zijn de kosten voor een dakgoot reparatie

Wil jij een nieuwe dakgoot of de huidige laten repareren? Dat brengt kosten met zich mee. Ben je benieuwd naar de kosten voor een dakgoot reparatie? Lees snel onze blog en krijg direct de informatie die jij nodig hebt!

Dakgoot reparatie

Een dakgoot kan lekkage krijgen, waardoor het water niet meer goed wordt afgevoerd. Wanneer dit gebeurt is het belangrijk om de dakgoot te laten repareren door een erkende dakdekker of loodgieter. Wanneer de lekkage zich bij de dakgoot bevindt is het een klus voor de dakdekker, als de lekkage zich bij de regenpijp begeeft moet deze worden verholpen door een loodgieter.

 

Kosten dakgoot reparatie

Bij het uitvoeren van een dakgoot reparatie komen kosten kijken die verschillen per klus. Het uitvoeren van een dakgoot reparatie kost ongeveer €50,- tot €200,- euro per meter. Dit hangt samen met het materiaal van de dakgoot, de ernst van de lekkage en de locatie van de dakgoot. 

 

Het is handig om de kosten vooraf met de dakdekker te bespreken, hierdoor hebben beide partijen helder voor ogen wat de mogelijkheden zijn. Het is ook slim om verschillende loodgieter met elkaar te vergelijken, dit kan later schelen in de kosten.

Dakdekker of loodgieter nodig

Een Dakdekker of loodgieter vinden in Nederland kan gemakkelijk via de website MyGo. Wij hebben door heel Nederland een Dakdekker of loodgieter waar we je gemakkelijk aan kunnen koppelen. Via de MyGo Matchmaker kun je jouw wensen aangeven en wordt je automatisch gekoppeld aan een erkende Dakdekker of loodgieter in de omgeving van jouw woning. 

 

We hebben een ruim aanbod aan Dakdekkers of loodgieters in heel Nederland, zo vind je gemakkelijk een monteur. Van Limburg tot Groningen en van Drenthe tot Zeeland, door heel Nederland is het snel geregeld.