Adviesportaal
Image default
Aanbiedingen

De meest originele kerstpakketten vind je bij een webwinkel

Het is al lastig om een goed kerstpakket te bestellen, maar originele kerstpakketten die iedereen blij maken lijken onmogelijk te vinden. Zelfs als je maar twee personeelsleden in dienst hebt, heb je al te maken met verschillende persoonlijkheden, verwachtingen en interesses en hoe meer kerstpakketten je moet bestellen, hoe gevarieerder je publiek wordt. Het gevaar met originele kerstpakketten is dat je daar in het ergste geval maar een klein gedeelte van de ontvangers blij mee maakt. Gelukkig kun je dat voorkomen als je je kerstpakketten bij een webwinkel bestelt.

 

Kies niet voor standaard dit jaar

Veel werknemers hebben te maken met het boven beschreven probleem en kiezen daarom een fles wijn of een cadeaubon. Dat zijn geschenken waar iedereen wat mee kan. Helaas hebben deze pakketten niet het gewenste effect, omdat je dan laat zien dat je weinig moeite hebt gestoken in het uitzoeken ervan en de gemakkelijkste weg kiest. Standaard kerstpakketten zijn niet motiverend en hebben juist vaak het tegenovergestelde resultaat. Webwinkels bieden een aantal originele kerstpakketten aan waarmee je je personeel de juiste boodschap geeft. Als zij zich direct al gewaardeerd voelen en trots zijn op wat er het afgelopen jaar is bereikt, dan zal de inhoud zelf daar veel minder invloed op hebben. Dit is allemaal het beste toe te lichten met een aantal voorbeelden.

 

Kerstpakketten bestellen bij een webwinkel

Je originele kerstpakketten vind je bij een webwinkel en deze online setting gebruik je in je voordeel. Eén van de manieren om dat te doen is door de filters te gebruiken.

  • Kleur: selecteer alleen kerstpakketten die zijn samengesteld in je huiskleur. De ontvanger herkent dit direct, voelt zich onderdeel van het bedrijf en begrijpt waarom je een bepaald kerstpakket hebt uitgekozen.
  • Thema: door voor een bepaald thema te kiezen geef je een belangrijke boodschap aan je kerstpakket mee. Kies voor een Hollands pakket, bijvoorbeeld, als iedereen hard heeft gewerkt om de overgang van een regionale- naar een nationale dienstverlening mogelijk te maken. Dit soort originele kerstpakketten vertellen ook wat je waardeert en dat de inzet van je personeel niet aan je voorbij gaat.
  • Product: jullie werken dagelijks aan een product of dienst en ook dat heeft elke medewerker gemeen. Kies een product dat daaraan refereert, bijvoorbeeld wollen handschoenen als jullie natuurlijke isolatiematerialen produceren, voor extra saamhorigheidsgevoel.

 

Originaliteit voor een betaalbare prijs

Webwinkels hebben vaak honderden en soms zelfs meer dan duizend originele kerstpakketten in het assortiment opgenomen en deze zijn allemaal bijzonder gunstig geprijsd. Dat komt niet doordat de kwaliteit minder is, maar doordat het minder kost om webwinkels te onderhouden. Je krijgt online dus niet alleen de keuze uit een groot aantal originele kerstpakketten, je kunt voor je budget ook echt een kerstpakket uitzoeken met een indrukwekkende inhoud. Je hebt het hele jaar de tijd om je keuze te maken, want webwinkels zijn altijd open, niet alleen met de kerst. Koop je kerstpakketten online en je personeel zal trots en gemotiveerd aan het nieuwe jaar beginnen.